Ουράλ - Κρανοντάρ 3-1

Λευτέρης Ντανοβασίλης
Ουράλ - Κρανοντάρ 3-1

bet365

Η Κρασνοντάρ έκανε πολύ κακή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο και η Ουράλ έφτασε στη δεύτερη νίκη της στη σεζόν, κάνοντας την ανατροπή (3-1).

Η μεγάλη νίκη επί της Ντιναμό με 4-0 την προηγούμενη εβδομάδα φαίνεται ότι ήταν απλά μία καλή παρένθεση για την Κρασνοντάρ. Οι ταύροι έκαναν καλή εμφάνιση για 40', πήραν το προβάδισμα, όμως στη συνέχεια έριξαν ταχύτητα και το πλήρωσαν, για να γνωρίσουν δίκαια την ήττα με 3-1 από την Ουράλ.

Το ματς ήταν ανοιχτό από το ξεκίνημα, με τον Ερόχιν να χάνει την πρώτη ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο 3' και τον Μπιστρόβ για τους φιλοξενούμενους στο 8'. Στο 9' ο Σμόλοβ έχασε τεράστια ευκαιρία για την Κρασνοντάρ, που τελικά πήρε το προβάδισμα στο 22'. Γύρισμα του Περέιρα στην περιοχή, λάθος του Φοντανέλο και ο Αχμέντοβ έκανε με πλασέ το 0-1, για να βρει δίχτυα για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική. Οι παίκτες του Κόνονοβ είχαν τον έλεγχο, ο Μπιστρόβ τελείωσε άσχημα τη φάση στο 35' και στο 36' ήρθε από το πουθενά η ισοφάριση. Ο Ντικάν έβγαλε την προσπάθεια του Ερόχιν, όμως ο Ποντμπεριόζκιν πήρε το ριμπάουντ και έκανε από κοντά το 1-1! Εκείνο ήταν το σημείο που άλλαξε το ματς, με τους παίκτες του Σκριπτσένκο να παίζουν με μεγάλη αυτοπεποίθηση και να ανεβάζουν στροφές. Ο Ασεβέδο έφτασε κοντά και σε δεύτερο γκολ για την Ουράλ στο 39' και στο 42', όμως το 1-1 έμεινε μέχρι το ημίχρονο.

Στην επανάληψη το ματς κυλούσε χωρίς κάτι το ιδιαίτερο, με τους γηπεδούχους να παίζουν εξαιρετικά στην αντεπίθεση και τους φιλοξενούμενους να μη βγάζουν ούτε έναν συνδυασμό. Έτσι, πολύ φυσιολογικά ήρθε το 2-1 στο 69', όταν κανένας δεν μάρκαρε τον Ασεβέδο, που με μακρινό σουτ έκανε το 2-1! Στο 71' οι ταύροι έχασαν τεράστια ευκαιρία, όταν ο Ζεβνόβ έβγαλε το πλασέ του Μπιστρόβ από δύσκολη γωνία και μπλόκαρε πριν κάνει την προβολή ο Σμόλοβ, ενώ όλα τελείωσαν στο 74', όταν ο Φοντανέλο με φάουλ έκανε το 3-1, με τον Ντικάν να φέρει ευθύνη. Η είσοδο του Βάντερσον έκανε πιο κινητική την επίθεση των φιλοξενούμενων, όμως ήταν πολύ αργά. Ο Βραζιλιάνος έφτασε κοντά στο γκολ στο 84' και στο 86', όμως το 3-1 έμεινε μέχρι το τέλος.

Ουράλ (Βαντίμ Σκριπτσένκο): Ζεβνόβ, Ντάντσεβ, Φοντανέλο, Νόβικοβ, Κουλιάκοβ, Σαπέτα, Φιντλέρ, Ασεβέδο (85' Εμελιάνοβ), Λούνγκου (89' Μπελονόγκ), Ποντμπεριόζκιν (90+1' Χόζιν), Ερόχιν

Κρασνοντάρ (Όλεγκ Κόνονοβ): Ντικάν, Εντζέιτσικ, Γκράνκβιστ, Στράντμπεργκ, Πετρόβ, Αχμέντοβ (24' Γκαζίνσκι), Καμπορέ, Μαμάεβ, Μπιστρόβ (75' Βάντερσον), Περέιρα (53' Λαμπόρδε), Σμόλοβ

 

PREMIER LEAGUE ΡΩΣΙΑΣ Τελευταία Νέα