Ξανά βασικός ο Μιλιβόγιεβιτς και αλλαγές (pic)

Δημήτρης Τομαράς
Ξανά βασικός ο Μιλιβόγιεβιτς και αλλαγές (pic)

bet365

Ο Μάρκο Σίλβα ετοιμάζει ξανά ροτέισον ενόψει Ξάνθης. Επανέρχονται στην 11άδα οι Μιλιβόγιεβιτς και Ντουρμάζ και σκέψεις για Σαλίνο και Φινμπόγκασον ως βασικούς.
Ο Τσόρι τέθηκε ξανά εκτός με τραυματισμό και οι Μπουχαλάκης και Μανιάτης συνεχίζουν να μην είναι σε φουλ ετοιμότητα. Μοιραία ο Μάρκο Σίλβα σκέφτεται σοβαρά και αναλυτικά τις επιλογές του για το επόμενο εκτός έδρας ματς με την Ξάνθη στο πρωτάθλημα. Ένα δύσκολο παιχνίδι που απαιτείται συγκέντρωση, προσοχή και όπου φυσικά ο στόχος είναι η νίκη.
Ο Ρομπέρτο θα συνεχίσει κάτω από τα δοκάρια με τον Ομάρ δεξί μπακ και τους Ντα Κόστα και Σιόβα στόπερ. Για αριστερό μπακ το προβάδισμα το έχει ο Σαλίνο και όχι ο Μαζουάκου αυτήν την στιγμή. Για τον άξονα επιστρέφει ο Μιλιβόγιεβιτς με παρτενέρ έναν εκ των Καμπιάσο - Κασάμι. Δεκάρι θα είναι ο Φορτούνης και στα δύο άκρα της επίθεσης ο Ντουρμάζ και πιθανότατα ο Πάρντο.
Για το ένα... φτερό ουσιαστικές πιθανότητες έχει και ο Ερνάνι. Για την κορυφή της επίθεσης, αν και ο Ιντέγιε Μπράουν έκανε ένα καλό ματς με την Μπάγερν Μονάχου ο Ίβηρας τεχνικός σκέφτεται σοβαρά τον Φινμπόγκασον. Ο Ισλανδός άλλωστε θα πρέπει να πάρει χρόνο συμμετοχής διότι είναι ένας στράικερ τον οποίο θα χρειαστεί για την συνέχεια το τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού. Και για Ελλάδα και για Ευρώπη...
Μελέτη στα περσινά ματς και ανάλυση
Ο Μάρκο Σίλβα έχει φροντίσει να πάρει στα χέρια του τα περσινά DVD των αγώνων της Ξάνθης με τον Ολυμπιακό αλλά και τις άλλες μεγάλες ομάδες της κατηγορίας (Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ), τις οποίες και κέρδισε. Ήδη αναλύει εκτενώς τα δεδομένα της ακριτικής ομάδας και το πως να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνά της. Φυσικά θα δείξει και πλάνα στους παίκτες του για να τους επισημάνει όλα όσα πρέπει για την διάταξή της και την προσέγγισή της στα ματς αλλά και το τι ζητάει εκείνος από αυτούς.
* Δείτε πιο κάτω στην Gallery την πιθανή διάταξη του Ολυμπιακού με την Ξάνθη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα