Μπελγκαζουανί, Ντομοβτσίσκι οι προσθήκες στον Λεβαδειακό

Νίκος Τσιώκος
Μπελγκαζουανί, Ντομοβτσίσκι οι προσθήκες στον Λεβαδειακό

bet365

Ο Γαλλομαροκινός μεσοεπιθετικός Σαχίρ Μπελγκαζουανί και ο Βούλγαρος φορ Βαλέρι Ντομοβτσίσκι αποτελούν τις δύο τελευταίες προσθήκες στο ρόστερ του Λεβαδειακού.

Να εκμεταλλευτούν τη διορία για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές ήθελαν να εκμεταλλευτούν στον Λεβαδειακό για να προσθέσουν τις τελευταίες... πινελιές στο ρόστερ.

Οι Βοιωτοί αναζητούσαν έναν αριστερό εξτρέμ κι έναν επιθετικό και βρήκαν τον πρώτο στο πρόσωπο του Γαλλομαροκινού Σαχίρ Μπελγκαζουανί και τον δεύτερο στο πρόσωπο του Βούλγαρου Βαλέρι Ντομοβτσίσκι.

Ο σύλλογος της Λιβαδειάς ανακοίνωσε τους δύο ποδοσφαιριστές την τελευταία ημέρα της διορίας για τους ελεύθερους, που ήταν η Παρασκευή (11/9).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Λεβαδειακός

Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Chahir Belghazouani και Valeri Domovchiyski.

Το who is who του Μπελγκαζουάνι

Ο Σαχίρ Μπελγκαζουανί γεννήθηκε στις 6 Οκτωβρίου 1986 στην πόλη Πόρτο-Βεκιό της Γαλλίας, όμως πήρε υπηκοότητα από το Μαρόκο, με την Εθνική ομάδα του οποίου έχει και 6 συμμετοχές. Έχει ύψος 1,80μ. και αγωνίζεται τόσο στα άκρα της επίθεσης όσο και στην κορυφή.

Αποτελεί παιδί των ακαδημιών της Γκρενόμπλ και το 2005 υπέγραψε το πρώτου επαγγελματικό συμβόλαιο. Έκτοτε έπαιξε στη δεύτερη ομάδα της Ντιναμό Κιέβου, καθώς και Ρασίνγκ Στρασβούργου, Ξαμάξ, Τουρ, Ζούλτε Βάρεγκεμ, Αζαξιό, Λευκό Αστέρα Βρυξελλών και Μπρεστ.

Έχει μετρήσει 112 συμμετοχές, 7 γκολ και 2 ασίστ στη Ligue 2 και 37 εμφανίσεις, 6 γκολ και 1 ασίστ στη Ligue 1. Επίσης, μετράει 3 παρουσίες στη Jupiler Pro League, ενώ από 5 συμμετοχές και 1 και 2 τέρματα, αντίστοιχα, σε Κύπελλο και Λιγκ Καπ Γαλλίας.

Το who is who του Ντομοβτσίσκι

Ο Βαλέρι Ντομοβτσίσκι γεννήθηκε στις 5 Οκτωβρίου 1986 στην πόλη Πλόβντιβ της Βουλγαρίας, έχει ύψος 1,80μ. και αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης, αλλά και ως αριστερός εξτρέμ ή και πίσω από τον επιθετικό.

«Ανδρώθηκε» ποδοσφαιρικά στην τοπική ομάδα Μαρίτσα πριν πάρει μεταγραφή στη Λέφκσι Σκόφιας. Ακολούθησαν οι Χέρτα, Ντούισμπουργκ πριν επαναπατριστεί για λογαριασμό της Μπότεβ Πλόβντιβ το 2013.

Σειρά πήρε η Τσέρνο Μόρε και πέρυσι το καλοκαίρι επέστρεψε στη Λέφσκι Σόφιας, με την οποία σημείωσε συνολικά 42 τέρματα σε 69 παιχνίδια, ενώ είναι κάτοχος 2 πρωταθλημάτων, 1 Κυπέλλου κι 1 Σούπερ Καπ. Ακόμη, έχει... παραστάσεις από Τσάμπιονς Λιγκ, Κύπελλο UEFA και Γιουρόπα Λιγκ, ενώ είναι και διεθνής με την Εθνική Βουλγαρίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα