Τέλος και επίσημα ο Χάρα!

Τέλος και επίσημα ο Χάρα!

Δημήτρης Τομαράς
Τέλος και επίσημα ο Χάρα!

bet365

Ο Χάρα ήταν από χθες... φευγάτος από τον Ολυμπιακό, με την πειραϊκή ΠΑΕ να γνωστοποιεί και επίσημα την αποδέσμευσή του. Η στήριξη σε Πουλίδο.

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου έλαβε τέλος αργά το βράδυ της Δευτέρας. Ο λόγος για τον Φράνκο Χάρα που... χαιρέτησε τον Ολυμπιακό και επίσημα έτσι ώστε για να αδειάσει μία θέση ξένου για τον Ιντέγιε Μπράουν. Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Αργεντίνο μεσοεπιθετικό: «Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την αποδέσμευση του Φράνκο Χάρα. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την αποδέσμευση του ποδοσφαιριστή, Φράνκο Χάρα.

Η οικογένεια του Ολυμπιακού του εύχεται κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του». Σχετικά με τον Άλαν Πουλίδο την Δευτέρα σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε προς την πλευρά του παίκτη νέα στήριξη ενόψει της συνέχειας και με δεδομένο πως δεν έχει χρησιμοποιηθεί τόσο στην ομάδα. «Εσύ θα μείνεις εδώ. Σε υπολογίζουμε και θα επενδύσουμε πάνω σου», ήταν το... μήνυμα προς τον Μεξικανό επιθετικό. Ωστόσο δεν θα πρέπει να αποκλειστούν και άλλες αποχωρήσεις από το ρόστερ.
Το... παρασκήνιο με τον Χάρα
Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός δεν ήταν θετικός στο ενδεχόμενο της αποχώρησής του από τον Ολυμπιακό. Αυτός ήταν και ο λόγος που προσπαθούσε να κερδίσει χρόνο με την στάση του. Αυτό φάνηκε και από τις δηλώσεις του μάνατζέρ του στο Gazzetta.gr νωρίτερα. Ο Χάρα προσπάθησε μέχρι τέλους να πετύχει την παραμονή του στο ρόστερ, καθώς στην Ελλάδα οι συνθήκες ήταν αυτές που ήθελε ενώ είχε... δέσει πολύ με Τσόρι, Καμπιάσο και άλλους ισπανόφωνους.
Μετά το... διαζύγιό του οι Αργεντίνοι επιμένουν πως θα γυρίσει στην χώρα του με την Εστουντιάντες να είναι μία ομάδα που μπορεί να τον κλείσει. Σε τέτοιες περιπτώσεις βέβαια δεν μπορεί να αποκλειστεί τίποτα... Εκτός των άλλων ο Χάρα δεν είχε φύγει νωρίτερα καθώς οι προσφορές που υπήρχαν δεν ήταν οι ανάλογες. Τελικώς στο Λιμάνι έκριναν πως η καλύτερη δυνατή λύση θα ήταν να χωρίσουν οι... δρόμοι των δύο πλευρών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα