Πρόβλημα και απουσία της τελευταίας στιγμής στην Καλλονή

Gazzetta team
Πρόβλημα και απουσία της τελευταίας στιγμής στην Καλλονή

bet365

Ο Τζίτζι Κλαντρούμπσκι δεν θα ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή της Καλλονής στην Αθήνα για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη δεύτερη αγωνιστική της φετινής Σούπερ Λιγκ.

Ο Τσέχος μέσος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη σημερινή, τελευταία προπόνηση της ομάδας της Μυτιλήνης και έμεινε εκτός πλάνων του Θαλή Θεοδωρίδη για το ματς της Κυριακής στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση με γενικές ασκήσεις και μπάλες, παιχνίδι «11 εναντίον 11» επικεντρωμένο στην τακτική που θα εφαρμοστεί στο παιχνίδι με τονΠαναθηναϊκό και ολοκληρώθηκε με στημένες φάσεις και σπριντ.

Η αποστολή των 19 ποδοσφαιριστών: Χογκ, Δαύκος, Αναστασιάδης, Βαλιός, Αντέτζο, Τσαμπούρης, Κρολ, Ούκα, Πιπίνης, Ελλακόπουλος, Κειτά, Καλτσάς, Χατζηδημητρίου, Γιουκαρής, Μανούσος, Μάρκοβιτς, Γεωργίου, Γουέρε και Ξύδας

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα