Καμπλιώνης αντί Κουτσιανικούλη στη Λάρισα

Καμπλιώνης αντί Κουτσιανικούλη στη Λάρισα

Νίκος Τσιώκος
Καμπλιώνης αντί Κουτσιανικούλη στη Λάρισα

bet365

Τη στιγμή που η Λάρισα ήταν έτοιμη να αποκτήσει τον Βασίλη Κουτσιανικούλη, ακύρωσε τη μεταγραφή του, καθώς πήρε τον Αντώνη Καμπλιώνη γεμίζοντας τη μεσαία γραμμή.

Κοντά στην απόκτηση του Βασίλη Κουτσιανικούλη ήταν η Λάρισα, ωστόσο οι «βυσσινί» ακύρωσαν τη μεταγραφή του. Αυτό διότι αποκτήθηκε ο Αντώνης Καμπλιώνης για τέσσερα χρόνια, με τον Ράτκο Ντόστανιτς να θεωρεί ότι γέμισε η μεσαία γραμμή και δε... χωράει άλλος παίκτης.

Έτσι, ο 24χρονος μέσος, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και στο δεξί άκρο της άμυνας, θα συνεχίσει την καριέρα του στη Football League, μετά από μία σεζόν στη Γ' Εθνική και στα Τρίκαλα, όπου είχε 30 συμμετοχές και 11 γκολ.

Μάλιστα, υπέγραψε όρο στο συμβόλαιό του, που αναφέρει ότι θα έχει μεγαλύτερες ετήσεις απολαβές, σε περίπτωση που η «βασίλισσα» του κάμπου κερδίσει την άνοδο για τη Σούπερ Λίγκα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση του Αντώνη Καμπλιώνη, που είναι 24 ετών, αγωνίζεται ως περιφερειακός κυνηγός και παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει εδώ και 4 χρόνια γεμάτες χρονιές με πολλές συμμετοχές σε αξιόλογες ομάδες όπως η ΠΑΕ Χανιά και η ΠΑΕ Τρίκαλα.

Με την ομάδα των Τρικάλων την προηγούμενη χρονιά είχε 30 συμμετοχές και πέτυχε 11 τέρματα. Υπέγραψε συμβόλαιο 4 ετών με διαφορετικές απολαβές για την Football League και την Super League.

Μετά την απόκτηση του Αντώνη Καμπλιώνη ματαιώθηκε οριστικά η μεταγραφή του Βασίλη Κουτσιανικούλη στην ΠΑΕ ΑΕΛ, αφού ο προπονητής μας κ. Ράτκο Ντόστανιτς θεώρησε ότι οι Φράνκο Ουρτάδο, Ανδρέας Λαμπρόπουλος, Γιώργος Μπουντόπουλος, Γκέρντι Χοτζάλι, Μανώλης Ροβίθης, Οσμάν Πάτο και Αντώνης Καμπλιώνης καλύπτουν με απόλυτο τρόπο τις θέσεις των περιφερειακών κυνηγών και η απόκτηση του Βασίλη Κουτσιανικούλη δεν είχε να προσθέσει τίποτα στη λειτουργία της ομάδας, αφού οι ποδοσφαιριστές της και ικανοί απολύτως είναι, όπως αποδείχθηκε από τη μέχρι τώρα παρουσία τους στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο, αλλά και νεότεροι.

Το who is who

Ο Αντώνης Καμπλιώνης γεννήθηκε στις 24 Οκτωβρίου 1991 στην Αθήνα (έχοντας καταγωγή και από τη Γερμανία), έχει ύψος 1,74μ. και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, ενώ μπορεί να παίξει και ως δεξί μπακ. Ξεκίνησε την καριέρα του από ακαδημίες μικρών ομάδων της Γερμανίας και τον Ιούλιο του 2011 ήρθε στη χώρα μας για λογαριασμό των Χανίων. Πέρυσι πήρε μεταγραφή για τα Τρίκαλα και πλέον ανήκει στο ρόστερ της ΑΕΛ.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα