Εξαιρετικά αμφίβολος για Λεβαδειακό ο Μπουχαλάκης

Δημήτρης Τομαράς
Εξαιρετικά αμφίβολος για Λεβαδειακό ο Μπουχαλάκης

bet365

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης τραυματίστηκε στην προπόνηση της Τετάρτης με τις νεότερες πληροφορίες να αναφέρουν πως είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το ματς με τον Λεβαδειακό.

Στον Ολυμπιακό δεν ανησυχούν για την κατάσταση του Μπουχαλάκη, πλην όμως σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες ο νεαρός μέσος θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς με τους Βοιωτούς. Αυτήν την στιγμή δείχνει να είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και ενώ υπό αυτήν την έννοια κινδυνεύει να χάσει και την ευκαιρία της Εθνικής ομάδας, με τον Κώστα Τσάνα να τον έχει τσεκάρει με τον Πανιώνιο και να έχει μείνει ιδιαίτερα ευχαριστημένος από τις επιδόσεις του. Περισσότερα για τον Ανδρέα Μπουχαλάκη θα προκύψουν από αύριο Πέμπτη και μετά, όμως προς το παρόν οι νεότερες ενδείξεις δεν είναι τόσο θετικές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα