Σφίξιμο στον τετρακέφαλο ο Μπουχαλάκης

Σφίξιμο στον τετρακέφαλο ο Μπουχαλάκης

Δημήτρης Τομαράς
Σφίξιμο στον τετρακέφαλο ο Μπουχαλάκης

bet365

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στον τετρακέφαλό του και υποχρεώθηκε να μην προπονηθεί σε κανονικούς ρυθμούς στον Ολυμπιακό την Τετάρτη.
Ενόψει του αγώνα της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού συνεχίζουν να δουλεύουν καθημερινά και εντατικά, με προπονήσεις στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη. Το πρωί της Τετάρτης η προετοιμασία για τον Λεβαδειακό συνεχίστηκε με δουλειά επάνω στην κατοχή και καλή κυκλοφορία της μπάλας, επάνω στην τακτική, αλλά μέσω διτέρματος. Συνολικά η προπόνηση διήρκεσε περισσότερο από δύο ώρες.
Ένα σφίξιμο στον αριστερό τετρακέφαλο ανάγκασε τον Ανδρέα Μπουχαλάκη να κινηθεί συντηρητικά και να προστατευτεί. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί, αν και δεν δείχνει να είναι κάτι σοβαρό. Έχει ελπίδες να προλάβει το ματς, αλλιώς θα επιστρατευθούν οι Μιλιβόγιεβιτς και Μανιάτης ή ακόμα και ο Καμπιάσο για τον άξονα.
Κανονικά γυμνάστηκαν εκ νέου οι Λεάντρο Σαλίνο, Άλαν Πουλίδο και Τσόρι Ντομίνγκες. Ο Τσόρι ίσως ξεκινήσει και βασικός στο ματς με τους Βοιωτούς. Την Πέμπτη οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ανανεώνουν το ραντεβού τους για τις 9.30 το πρωί, οπότε και θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους, ώστε το Σάββατο να κάνουν το «2 στα 2» στο πρωτάθλημα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα