Ανακοίνωσε Ναβάρο, Μουλόπουλο, Νικολάου ο Λεβαδειακός

Νίκος Τσιώκος
Ανακοίνωσε Ναβάρο, Μουλόπουλο, Νικολάου ο Λεβαδειακός

bet365

Τριπλό «χτύπημα» από τον Λεβαδειακό, με τους Βοιωτούς να ανακοινώνουν την απόκτηση των Ναβάρο, Μουλόπουλου και Νικολάου. Πλήρης επιβεβαίωση του Gazzetta.gr!

Σε τρεις ακόμα μεταγραφές προχώρησε, όπως αναμενόταν, ο Λεβαδειακός. Οι Βοιωτοί απέκτησαν για τη νέα σεζόν τους Τσίμο Ναβάρο, Θανάση Μουλόπουλο και Μάριο Νικολάου. Για τον Ισπανό θα είναι η τρίτη του ομάδα στη Σούπερ Λίγκα, μετά από Αστέρα Τρίπολης και Καλλονή, ενώ ο Μουλόπουλος επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια, έπειτα από απουσία ενός έτους. Και τις τρεις αυτές μεταγραφές τις είχατε διαβάσει πρώτα στο Gazzetta.gr.

Όσο για τον Νικολάου, ο αρχηγός της Εθνικής Κύπρου και μέχρι πρότινος της ΑΕ Λεμεσού έχει... περάσει ξανά στο παρελθόν από το ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς ήταν παίκτης του Πανιωνίου από το 2007 μέχρι και το 2010, όταν επαναπατρίστηκε.

Αναλυτικά:

Οι ανακοινώσεις για Ναβάρο, Μουλόπουλου

Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Ximo Navarro και Θανάση Μουλόπουλου.

Ο Joaquin Navarro Armero, όπως είναι το πλήρες όνομα του Ισπανού επιθετικού, έχει πολλές παραστάσεις από τη Super League καθώς τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε με επιτυχία φορώντας τις φανέλες των Αστέρα Τρίπολης και ΑΕΛ Καλλονής, ενώ παλαιότερα έχει παίξει στη Valencia Mestalla και στην Elche CF.

Ο Έλληνας αμυντικός που αγωνιζόταν στον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ από το 2007 έως το 2014 επιστρέφει στην ομάδα έπειτα από ένα χρόνο.

Η ανακοίνωση για Νικολάου

Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Κύπριο διεθνή ποδοσφαιριστή Μάριο Νικολάου.

Ο γεννημένος στις 4/10/1983 μέσος είναι αρχηγός της Εθνικής Κύπρου και τα τελευταία πέντε χρόνια αγωνιζόταν στην ΑΕΛ Λεμεσού, όπου επίσης ήταν αρχηγός και με την οποία πριν από λίγες ημέρες κατέκτησε το Super Cup Κύπρου.

Στη Super League έχει ξαναγωνιστεί την τριετία 2007-2010 φορώντας τη φανέλα του Πανιωνίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα