«Βόμβα» Καβενάγκι στον Αστέρα!

Αντώνης Σαούλης
«Βόμβα» Καβενάγκι στον Αστέρα!

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr η ομάδα της Τρίπολης είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του πρώην αρχηγού της Ρίβερ Πλέιτ που κυκλοφορεί ελεύθερος.

Μπορεί ο Αστέρας να πούλησε τον Χερόνιμο Μπαράλες και να έχασε τον πρώτο σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος αλλά η ομάδα της Τρίπολης είναι έτοιμη για μια πολύ σπουδαία μεταγραφή!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gazzetta.gr ο Αστέρας είναι σε συζητήσεις με τον Φερνάντο Καβενάγκι! Τον 31χρονο Αργεντινό επιθετικό ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Ρίβερ Πλέιτ και ψάχνει τον επόμενο σύλλογό του.

Προφανώς και δεν είναι εύκολη η περίπτωσή του αλλά ο Αστέρας Τρίπολης προσπαθεί να κάνει το δικό του «μπαμ» μέσα στο καλοκαίρι. Η μεταγραφή δεν έχει τελειώσει μιας και οι δύο πλευρές είναι σε διαπραγματεύσεις.

Φαίνεται όμως ότι είναι σε καλό δρόμο οι συζητήσεις και άμεσα θα υπάρξουν εξελίξεις. Ο Καβενάγκι αποχαιρέτησε την Ρίβερ Πλέιτ κατακτώντας το Κόπα Λιμπερταδόρες πριν από μερικές μέρες και δεν αποκλείεται να το δούμε στην Ελλάδα και στην ομάδα του Αστέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΒΕΝΑΓΚΙ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα