Βλέπει και φαν Βολφσβίνκελ ο Ολυμπιακός

Gazzetta team
Βλέπει και φαν Βολφσβίνκελ ο Ολυμπιακός

bet365

Ο Ρίκι φαν Βολφσβίνκελ προτάθηκε στον Ολυμπιακό και ο Μάρκο Σίλβα φέρεται να εξετάζει την περίπτωσή του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Goal, ο Ολλανδός στράικερ προτάθηκε στους πρωταθλητές Ελλάδας και μάλιστα ο Μάρκο Σίλβα βλέπει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την περίπτωσή του, μιας και το γνωρίζει καλά από το πορτογαλικό πρωτάθλημα, όταν προπονούσε την Εστορίλ και εκείνος αγωνιζόταν στη Σπόρτινγκ.

Ο 26χρονος στράικερ έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της πορτογαλικής ομάδας και ανάγκασε τη Νόριτς να ξοδέψει 12 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει. Ο φαν Βολφσβίνκελ δεν έπιασε όμως στη Αγγλία και πέρυσι αγωνίστηκε ως δανεικός στη Σεντ Ετιέν, σημειώνοντας 5 γκολ σε 24 εμφανίσεις.

Πλέον, η αγγλική ομάδα δεν εμφανίζεται αρνητική σε ενδεχόμενο νέο δανεισμό του πρώην παίκτη των Ουτρέχτη και Φίτεσε και οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν αποκλείεται να κινηθούν για τον ποδοσφαιριστή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα