«Αποσύρεται για Λόλο ο Ολυμπιακός»

«Αποσύρεται για Λόλο ο Ολυμπιακός»

Δημήτρης Τομαράς
«Αποσύρεται για Λόλο ο Ολυμπιακός»

bet365

Από εκεί που πριν από δύο ημέρες οι Αργεντίνοι έβλεπαν θετικές εξελίξεις για τον Λόλο τώρα ξεκαθαρίζουν πως ο Ολυμπιακός αποσύρθηκε από την διεκδίκηση του παίκτη.

Στην Αργεντινή τονίζεται για τον έμπειρο σέντερ μπακ και αμυντικό χαφ της Ρασίνγκ πως «ο Ολυμπιακός αποσύρεται από την διεκδίκησή του. Οι ερυθρόλευκοι ενημέρωσαν την ομάδα της Ρασίνγκ Κλούμπ, που δεν πρόκειται να επανέλθουν για τον ποδοσφαιριστή». Οι πληροφορίες αυτές ουσιαστικά διαδέχονται τις χθεσινές δηλώσεις του προέδρου της Ρασίνγκ, ο οποία σημειωτέον επιμένει πως ο παίκτης ανήκει σε αυτήν και όχι στην Μπελγράνο. Ο Βίκτορ Μπλάνκο είχε επισημάνει πως «δεν βάζουμε τον Λόλο σε διαδικασία διαπραγματεύσεων με καμία ομάδα. Ο παίκτης είναι δικός μας και θα μείνει στην ομάδα μας μέχρι τον Δεκέμβριο. Δεν πωλείται. Δεν θα συζητήσουμε με καμία ομάδα για την παραχώρησή του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα