Μέχρι τέλους ο Μελισσανίδης!

Μέχρι τέλους ο Μελισσανίδης!

Γιώργος Τσακίρης
Μέχρι τέλους ο Μελισσανίδης!

bet365

Προσφυγές στη δικαιοσύνη ετοιμάζει ο Δημήτρης Μελισσανίδης μετά την απόφαση της ΕΕΑ, τονίζοντας μάλιστα στο περιβάλλον του πως «κανείς δεν μπορεί να μου απαγορεύσει να αγαπώ την ΑΕΚ».

Αποφασισμένος να φτάσει μέχρι τέλους το θέμα με την Επαγγελματική Επιτροπή Αθλητισμού προκειμένου να αποδείξει πως δεν έχει καμία μετοχική εμπλοκή με την ΠΑΕ ΑΕΚ είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος προειδοποίησε μάλιστα και τα μέλη της επιτροπής για αγωγές.

Ο ίδιος τόνιζε στο περιβάλλον του πως: «κανείς δεν μπορεί να μου απαγορεύσει να αγαπάω και να ενδιαφέρομαι για την ΑΕΚ. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως έχω τον οποιοδήποτε θεσμικό ρόλο στην ΠΑΕ. Και η μετοχική και η διοικητική σύνθεση της ΑΕΚ είναι ξεκάθαρη με πρόσωπα υπαρκτά που έχουν ξεκάθαρους ρόλους και εξ όσων γνωρίζω αυτή η ΑΕΚ δεν έχει ανάγκη κανέναν Μελισσανίδη, κάτι που προκύπτει ξεκάθαρα και από την καθημερινή της λειτουργία και από την οικονομική της αυτοτέλεια».

Όπως έλεγαν μάλιστα χαρακτηριστικά oι συνεργάτες του, η ΠΑΕ ΑΕΚ είναι μια εταιρεία που ζει από τα δικά της έσοδα και επομένως δεν προκύπτει ότι αποφασίζει ο Μελισσανίδης, από τη στιγμή που δεν υπάρχει απόδειξη για εισροή χρημάτων στην ομάδα από τον «Τίγρη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα