«Έρχεται για Μπεργκ η Φροζινόνε»

«Έρχεται για Μπεργκ η Φροζινόνε»

Νίκος Ρόλλας
«Έρχεται για Μπεργκ η Φροζινόνε»

bet365

Ιταλικό δημοσίευμα αναφέρει πως άνθρωποι της Φροζινόνε θα ταξιδέψουν στην Αθήνα, προκειμένου να έρθουν σε επαφή με τον Μάρκους Μπεργκ.

Μόνο ως σενάριο επιστημονικής φαντασίας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το δημοσίευμα του site «tuttofrosinone», που ασχολείται αποκλειστικά με την ομάδα που φέτος ανέβηκε στην Serie A.

Συγκεκριμένα λοιπόν αναφέρει πως η διοίκηση των «τζιαλατζούρα» αφού εξέτασε πολλές περιπτώσεις επιθετικών, κατέληξε πως η ιδανικότερη είναι αυτή του Μάρκους Μπεργκ, ενώ στη συνέχεια στέκεται στο γεγονός οτι σε 73 ματς έχει πετύχει 45 γκολ.

Τέλος, τονίζει πως μέσα στις επόμενες ημέρες, εκπρόσωποι της Φροζινόνε, θα ταξιδέψουν στην Αθήνα προκειμένου να έχουν επαφές για τον επιθετικό του «τριφυλλιού».

Όλα αυτά όμως, πολύ δύσκολα μπορεί να γίνουν πραγματικότητα... Και δεν αναφερόμαστε στο κομμάτι σχετικά με το ενδιαφέρον της Ιταλικής ομάδας, αλλά σε αυτό με την διάθεση του Παναθηναϊκού να παραχωρήσει τον παίκτη.

Όπως έχουν ξεκαθαρίσει ουκ ολίγες φορές οι «πράσινοι» ο Σουηδός δεν πωλείται και για να αλλάξει αυτό, το ποσό που θα πρέπει να δώσει κάποια ομάδα, θα πρέπει να είναι εξωπραγματικό. Κάτι που σημαίνει οτι δεν υπάρχει περίπτωση μία νεοφώτιστη ομάδα, έστω και στην Serie A να μπορέσει να το προσφέρει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα