«Βλέπει» Κουένκα ο ΠΑΟΚ (vid)

«Βλέπει» Κουένκα ο ΠΑΟΚ (vid)

Gazzetta team
«Βλέπει» Κουένκα ο ΠΑΟΚ (vid)

bet365

Τον Ισπανό εξτρέμ που έμεινε ελεύθερος από την Λα Κορούνια και προέρχεται από την Μασία, φέρεται να έχει προσεγγίσει ο Άρνεσεν.

Στην τελική ευθεία μπαίνει ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΠΑΟΚ, με τον χρόνο να περνάει και τους ανθρώπους του συλλόγου να «φορτσάρουν» με τις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει. Και μία από αυτές, όπως αναφέρει η εφημερίδα «LiveSport», είναι και ο Ισαάκ Κουένκα, ο 24χρονος Ισπανός που έμεινε ελεύθερος από την Λα Κορούνια, όπου τους τελευταίους μήνες ήταν και συμπαίκτης με τον Λούκας.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ο Φρανκ Άρνεσεν το... παλεύει με τον ταλαντούχο εξτρέμ, ο οποίος αποτελεί προϊόν της Μασία, των φημισμένων ακαδημιών της Μπαρτσελόνα. Μάλιστα, με τους «μπλαουγκράνα» είχε κάνει και 30 συμμετοχές στην πρώτη ομάδα, όπου μέτρησε 4 γκολ και άλλες 12 ασίστ. Ο Κουένκα είναι δεδομένα παίκτης που μπορεί να ανεβάσει επίπεδο τον «Δικέφαλο του Βορρά», όμως η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη, αφού αρκετές ομάδες θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν πως έμεινε ελεύθερος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα