Στιγμές από το Αφιόν!
Πάντα κάθε προπόνηση είναι ξεχωριστή. Οπως κι αυτή στο Αφιόν της Τουρκίας. Στο Sports Complex που δημιουργήθηκε σε χρόνο ρεκόρ. Αλλά πάνω στην βιασύνη τους οι Τούρκοι έχουν αφήσει αρκετές ατέλειες. Εδώ καλά καλά δεν είναι το γήπεδο έτοιμο! Της τελευταίας στιγμής και οι γείτονες οι οποίοι προσπαθούν να διορθώσουν ότι μπορούν.

Κι αυτό επηρέασε και την ομάδα. Εκεί που ξεκίνησε η προπόνηση άνοιξαν κάποια μπεκ στο γήπεδο κι άρχισαν να ποτίζουν τον χλοοτάπητα. Και τους παίκτες!
Οσον αφορά την προπόνηση. Εκεί οι Φορτούνης με τον Ντουρμάζ αποφάσισαν να δείξουν τις γνώσεις τους στο καράτε. Οχι δεν υπήρχε ένταση ανάμεσα στους δύο. Απλά προσπάθησαν να χαλαρώσουν κάνοντας λίγο πλάκα πριν την έναρξη της προπόνησης.
Την ίδια ώρα ο Μάρκο Σίλβα μιλούσε με παίκτες. Το κάνει συχνά. Εχει τετ-α-τετ μέσα στις προπονήσεις. Την Δευτέρα μίλησε αρχικά με τον Σιόβα με τον οποίο συζήτησε για τον τραυματισμό του. Το είχε κάνει και με τον Μπενίτες στην Αυστρία.
Στην συνέχεια τα είπε με τον Μασουακού. Ο Σίλβα μετά το τέλος μιας άσκησης είχε πιάσει τον Γάλλο και του εξηγούσε τι ακριβώς θέλει από αυτόν στο γήπεδο. Πως να στέκεται όταν αμύνεται αλλά και τι να κοιτάει όταν επιτίθεται. Λεπτομερή ανάλυση από τον Πορτογάλο.
Και στο τέλος τα είπε με τον Καπίνο. Οταν τελείωσε η προπόνηση και οι παίκτες πήγαιναν προς το πούλμαν ο Μάρκο Σίλβα συζήταγε με τον Ελληνα γκολκίπερ. Πιθανότατα για το τι έκανε στην Μάιντς και στον Παναθηναϊκό.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
