ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Ετοιμάζεται... deal με Μαζουάκου!

Ετοιμάζεται... deal με Μαζουάκου!

Ετοιμάζεται... deal με Μαζουάκου!

Η Τζένοα είναι σε επαφές με τον Ολυμπιακό γιατί θέλει τον Μαζουάκου και ετοιμάζει... πρόταση για deal. Tι λέει στο Gazzetta.gr ο εκτελεστικός της διευθυντής, Αλεσάντρο Ζαρμπάνο!

Οι Γενοβέζοι δεν θα περιοριστούν στην αρχική τους πρόταση για τον Αρτούρ Μαζουάκου. Πριν από πέντε ημέρες είχε γίνει γνωστό πως η Τζένοα προσέφερε το ποσό των 4,5 εκατ. ευρώ για τον νεαρό Γάλλο μαζί με ανταλλάγματα, ανάμεσά τους και τον Γιάννη Φετφατζίδη, ενώ σενάρια από την Ιταλία έβαζαν στο... κόλπο και τον Ταχτσίδη!

Ο Ολυμπιακός φέρεται να έκλεισε την πόρτα, αφού ζητά περισσότερα για τον Γάλλο αριστερό μπακ.  Τώρα όμως η Τζένοα επιστρέφει και είναι έτοιμη για ακόμα μια πρόταση, ικανή να πείσει τους Πειραιώτες. Κάποιες πηγές μεταδίδουν πως πρόκειται για πρόταση 7 εκατ. ευρώ. Πληροφορίες μιλούν για νέα συνάντηση με τον Ολυμπιακό, ώστε να καθίσουν ξανά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Μάλιστα, ο εκτελεστικός διευθυντής του συλλόγου, Αλεσάντρο Ζαρμπάνο επιβεβαίωσε το σοβαρό ενδιαφέρον. «Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης που μας ενδιαφέρει αρκετά. Μπορεί να βοηθήσει τη Τζένοα, αλλά τη δεδομένη στιγμή δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα. Θα επιδιώξουμε να πείσουμε τον Ολυμπιακό να τον αποκτήσουμε», είπε στο Gazzetta.gr.