Ο Αϊμάρ έβαλε τέλος στην καριέρα του! (vids)
Ο τεχνικός της Ρίβερ Πλέιτ, Μαρσέλο Γκαγιάρδο, δήλωσε ότι ο Πάμπλο Αϊμάρ υπέφερε από τραυματισμούς, τους οποίους προσπαθούσε να καλύψει πίσω από τον ενθουσιασμό του.
«Μου είπε ότι υπέφερε, αλλά προσπαθούσε να το κρύψει πίσω από από την πάθος και τον ενθουσιασμό του», είπε χαρακτηριστικά ο Γκαγιάρδο.
Από την άλλη, ο Αϊμάρ σε επιστολή στους συμπαίκτες του έγραψε: «Χθες με ενημέρωσαν ότι δεν θα βρίσκομαι στη λίστα του Κόπα Λιμπερταδόρες και το καταλαβαίνω. Δεν θέλω να καταλαμβάνω θέση που πιθανόν είναι για άλλον παίκτη. Οπότε αποφάσισα να σταματήσω να αγωνίζομαι επαγγελματικά».
O Αϊμάρ αγωνίστηκε 82 φορές με την Ρίβερ Πλέιτ από το 1996 μέχρι το 2003, ενώ φέτος έχει παίξει σε άλλα δύο ματς. Παράλληλα, έχει 52 συμμετοχές με την εθνική Αργεντινής και 8 γκολ, ενώ στην Ευρώπη αγωνίστηκε με τις Βαλένθια, Σαραγόσα και Μπενφίκα.
Εχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα Ισπανίας (2001-2002 και 2003-2004), ένα UEFA Cup, ένα UEFA Super Cup, ενώ έπαιξε στον τελικό του Champions League την χρονιά 2000-2001.
Πρωταθλητής αναδείχθηκε επίσης στην Μπενφίκα, αλλά και στην Μαλαισία με την Johor.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
