Επαφή με Ντι Μαρία η Μπαρτσελόνα!

Κώστας Ζάλιαρης
Η Μπαρτσελόνα πραγματοποίησε μια πρώτη, διερευνητική κρούση προς τον Άνχελ Ντι Μαρία και ο Αργεντινός εμφανίστηκε θετικός στο ενδεχόμενο μετακίνησης στη Βαρκελώνη!

Η καταλανική «Sport» είναι αυτή που σήμερα φέρνει στο φως της δημοσιότητας την επικοινωνία που είχαν άνθρωποι των «μπλαουγκράνα» με την πλευρά του Αργεντινού kαι σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο ποδοσφαιριστής εμφανίστηκε κάτι... παραπάνω από θετικός στη συζήτηση που έγινε!

Όπως αναφέρεται, ο Λουίς Ενρίκε ψάχνει έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του, θεωρώντας πως ο Ντι Μαρία είναι ικανός να προκαλέσει τεράστια ρήγματα στις αντίπαλες άμυνες, έχει εκρηκτικότητα, είναι ταχύτατος και μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες με την απόδοσή του μέσα στο γήπεδο.

Το συμβόλαιο του διεθνή εξτρέμ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ολοκληρώνεται το 2019, ο ίδιος φερόταν αποφασισμένος να παραμείνει στην Πρέμιερ Λιγκ και να παλέψει για να «εξιλεωθεί» μετά την περσινή κακή χρονιά, όμως δεδομένα ο Λουίς Ενρίκε τον θέλει στη Μπαρτσελόνα και δεν είναι βέβαιο ότι οι «κόκκινοι διάβολοι» θα εμφανίζονταν κάθετα αρνητικοί σε ενδεχόμενη παραχώρησή του...