Παίζει πάντα του Σκόκο!

Παίζει πάντα του Σκόκο!

Γιώργος Τσακίρης
Παίζει πάντα του Σκόκο!

bet365

Η ΑΕΚ δεν... παύει να ασχολείται με την υπόθεση του Νάτσο Σκόκο την οποία «παλεύει» και δουλεύει σε καθημερινή βάση.

Είναι η δεύτερη περίπτωση ποδοσφαιριστή για την οποία ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει τεράστια επιθυμία (σε επίπεδα απίθανης καψούρας) για να τον δει ξανά με την φανέλα της ΑΕΚ να αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα και μπροστά στους Ενωσίτες...

Πρόκειται φυσικά για τον Νάτσο Σκόκο ο οποίος είναι ο μεγάλος μεταγραφικός στόχος των «κιτρινόμαυρων» για το καλοκαίρι που διανύουμε. Αποτελεί την υπόθεση με την οποία η Ένωση δεν θα πάψει να ασχολείται έως να υπάρξει τελική και ουσιαστική κατάληξη και την οποία σύμφωνα με το ρεπορτάζ... παλεύουν και δουλεύουν στην ΑΕΚ σε καθημερινή βάση.

Στη συγκεκριμένη υπόθεση η προσπάθεια της ΑΕΚ γίνεται με τον Φαμπιάν Σολντίνι να έχει τον βασικό, ενεργό, πρωταγωνιστικό (όπως σας αρέσει καλύτερα) ρόλο για να τρέξει το ζήτημα όσο διάστημα χρειάζεται (οι πληροφορίες αναφέρουν πως σε διάστημα 20 ημερών με ενός μήνα θα υπάρχουν ουσιαστικές -θετικές ή μη- εξελίξεις).

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως σε ότι αφορά τον Νάτσο Σκόκο υπάρχει επαφή και επίπεδο συνεργασίας σχετικά με τις οικονομικές του απαιτήσεις σε ετήσια βάση, κοινώς καλύπτεται από την προσφορά της ΑΕΚ. Αρκεί αυτό για να γίνει και να ολοκληρωθεί το deal; Η αλήθεια είναι πως όχι αφού απαιτείται και η συναίνεση της Νιούελς στην οποία αγωνίζεται το Αργεντινός μεσοεπιθετικός.

Ωστόσο στο συγκεκριμένο κομμάτι... παίζει μπάλα ο Φαμπιάν Σολντίνι όπως προαναφέραμε και δεν αποκλείεται να καταφέρει ένα τέτοιο αποτέλεσμα που να τελειώσει θετικά το θέμα της επιστροφής του Νάτσο Σκόκο στην Ένωση κάτι που όπως είναι γνωστό επιθυμούν όλοι στην Ένωση από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, έως τον τελευταίο απλό φίλο του Δικέφαλου Αετού.

Χρειάζεται υπομονή λοιπόν για την υπόθεση του Αργεντινού προκειμένου να έχουμε οριστικά μαντάτα...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα