Ραντεβού Ολυμπιακού - Τζένοα για Ντε Μαϊό

Ραντεβού Ολυμπιακού - Τζένοα για Ντε Μαϊό

bet365

To όνομα του Σεμπαστιάν Ντε Μαϊό παραμένει στην λίστα του Ολυμπιακού για την άμυνά του και ενώ έχει προγραμματιστεί συνάντηση Ολυμπιακού - Τζένοα για την άλλη εβδομάδα!

Ο 28χρονος ύψους 1.90 μέτρων σέντερ μπακ που είναι κάτοχος γαλλικού και ιταλικού διαβατηρίου αποτελεί έναν εκ των παικτών, όπου έχει ρίξει βάρος ο Ολυμπιακός από τον Γενάρη και μετά. Οι πρωταθλητές Ελλάδας τα είπαν με την πλευρά του Σεμπαστιάν Ντε Μαϊό και την περασμένη μεταγραφική περίοδο αλλά και πρόσφατα. Ο Ντε Μαϊο σύμφωνα με το Transfermarkt έχει χρηματιστηριακή αξία 2,2 εκατ. ευρώ.

Έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τις Ακαδημίες της Νανσί. Ακολούθησε η Μπρέσια, η Σελάνο, η Φροζινόνε, ξανά η Μπρέσια και η Τζένοα. Το συμβόλαιό του έχει διάρκεια έως τις 30.06.2017. Από το Gazzetta.gr έχετε ενημερωθεί για τα δεδομένα για την υπόθεση Ντε Μαϊό, μόνο που τώρα προέκυψε σύμφωνα με τις πηγές μας, ένα νέο στοιχείο από την Ιταλία. Ότι για την ερχόμενη εβδομάδα έχει κλειστεί ένα ραντεβού Ολυμπιακού - Τζένοα, όπου εκεί κυρίως θα γίνει κουβέντα για τον παίκτη.

Το Gazzetta.gr ήρθε σε επικοινωνία με επιτελικό στέλεχος της Τζένοα, που απέφυγε να επιβεβαιώσει το εάν γίνονται ή το κατά πόσον θα υπάρξουν νέες συζητήσεις. Αρκέστηκε να επισημάνει πως ως προς το θέμα Ντε Μαϊό τα πάντα εξαρτώνται από τον Ολυμπιακό. «Είναι στο χέρι του Ολυμπιακού το τι θα γίνει με τον παίκτη», σχολίασε σχετικά. Σε πρώτη φάση πάντως ο Σεμπαστιάν Ντε Μαϊό είχε θέσει σαν στόχο του την παραμονή του στην Serie A.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα