Σκέφτεται σοβαρά Ολυμπιακό ο Γκράθια!

Σκέφτεται σοβαρά Ολυμπιακό ο Γκράθια!

Σκέφτεται σοβαρά Ολυμπιακό ο Γκράθια!

bet365

Η προοπτική του Ολυμπιακού σε συνδυασμό με τα προβλήματα της Μάλαγα κάνουν τον Γκράθια στο να σκέφτεται πολύ σοβαρά την επιστροφή του στην Ελλάδα. Παραμένει σε πρώτο πλάνο ο Μπερίσο.

Η ερυθρόλευκη κρούση στον τεχνικό της Μάλαγα έγινε και ο ίδιος την αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά. Αφενός μεν βλέπει πως έχει μπροστά του μία ομάδα με μεγάλο μέγεθος, τον Ολυμπιακό, που θα του δώσει την δυνατότητα να δουλέψει σε επίπεδο Champions League και αφετέρου δε τα διοικητικά προβλήματα στον σύλλογό του είναι τέτοια που τον βάζουν σε δεύτερες σκέψεις.

Και μπορεί ο Χάβι Γκράθια να εξασφάλισε αυτόματα ένα νέο συμβόλαιο στην Μάλαγα λόγω της καλής του θέσης, όμως η ομάδα δεν θα παίξει του χρόνου στην Ευρώπη. Κατά τα άλλα σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr από το περιβάλλον του Γκράθια προκύπτει πως ο ίδιος ξέρει πολύ καλά για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και πως νιώθει κολακευμένος, πλην όμως θέλει να ξεκαθαρίσει την κατάστασή του με την ισπανική ομάδα.

Θέλει να περιμένει λίγο ακόμα τις εξελίξεις στα διοικητικά της Μάλαγα. Ωστόσο σκέφτεται πολύ σοβαρά τον Ολυμπιακό... Εκτός των άλλων για τον Γκράθια παίζει σημαντικό ρόλο το γεγονός ότι έχει δουλέψει ξανά στην Ελλάδα. Έχει θητεύσει στον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου αλλά και σε αυτόν της Κέρκυρας και γνωρίζει αρκετά καλά τις συνθήκες. Τα επόμενα άκρως καθοριστικά 24ωρα θα καταδείξουν το εάν τελικώς θα επιστρέψει για 3η φορά στην χώρα μας...

Για τoν Γκράθια πάντως -όπως σας μεταφέραμε πριν- κάποιες πηγές μιλούν για ρήτρα 3 εκατ. ευρώ... Πέραν τούτου πάντως το όνομα του προπονητή της Θέλτα, Εντουάρντο Μπερίσο, το οποίο σας αναφέραμε χθες, συνεχίζει να φιγουράρει αρκετά ψηλά στην λίστα του αντί-Περέιρα στο Λιμάνι. Όπως έχουμε τονίσει ξανά το βάρος έχει πέσει κυρίως στην Ιβηρική, όμως παράλληλα τσεκάρονται και άλλες αγορές, όπως για παράδειγμα η γαλλική, στην οποία έχει ψαχτεί και φέτος για προπονητή ο Ολυμπιακός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα