Στα αστέρια η ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Gazzetta team
Στα αστέρια η ΤΣΣΚΑ Μόσχας

bet365

Δραματικό φινάλε για τη 2η θέση στη Ρωσία, με την ΤΣΣΚΑ να φεύγει από το Ροστόβ με ισοπαλία 1-1 με γκολ στο 88’ και να προκρίνεται στο Champions League.

Πιο δραματικό φινάλε δε θα μπορούσε να υπάρξει στη Ρωσία στη μάχη για τη 2η θέση, που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League. Η Κρασνοντάρ βρισκόταν στο 1-1 με την Ντιναμό στη Μόσχα και μέχρι το 88’ άγγιζε την πρώτη της παρουσία στο Champions League, όμως με γκολ του Βέρνμπλουμ στο 88’ η ΤΣΣΚΑ έφυγε με ισοπαλία 1-1 από το Ροστόβ, στέλνοντας τους γηπεδούχους στα μπαράζ της παραμονής, για να μείνει στη 2η θέση στην ισοβαθμία!

Η Σπαρτάκ αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 στη Μόσχα με αντίπαλο την Αμκάρ στο τελευταίο ματς του Μουράτ Γιακίν στον πάγκο, με τους φιλοξενούμενους να εξασφαλίζουν την παραμονή και τους Μοσχοβίτες να μένουν εκτός Ευρώπης. Στο Europa League θα δώσει το παρών η Ντιναμό, ενώ στη δεύτερη κατηγορία επιστρέφουν η Άρσεναλ Τούλα, που γνώρισε τη συντριβή με 5-1 από την Κούμπαν στο Κρασνοντάρ και η Τορπέντο Μόσχας, που έκλεισε τη σεζόν με νίκη 2-0 επί της Μορντόβια εντός έδρας. Την παραμονή της εξασφάλισε η Ουφά, που πήρε ισοπαλία 1-1 από την Ρούμπιν, με τις Ουράλ και Ροστόβ να διεκδικούν την παραμονή τους στα μπαράζ. Τέλος, η Ζενίτ έκλεισε τη σεζόν με νίκη 1-0 επί της κυπελλούχου Λοκομοτίβ.

 

PREMIER LEAGUE ΡΩΣΙΑΣ Τελευταία Νέα