Μόνος του στην Αστυνομία για το σκάνδαλο ο Γουόρνερ

Μόνος του στην Αστυνομία για το σκάνδαλο ο Γουόρνερ

bet365

Στο κρατητήριο πέρασε το βράδυ της Τετάρτης ο πρώην αντιπρόεδρος της FIFA και άλλοτε επικεφαλής της Concacaf, Τζακ Γουόρνερ, που έχει κληθεί για απολογία από τις Αρχές των ΗΠΑ.

Ο Γουόρνερ, πήγε μόνος του στην Αστυνομία του Τρινιντάντ έπειτα από τις σοκαριστικές αποκαλύψεις για το κύκλωμα που δρούσε εδώ και 24 χρόνια με συμμετέχοντας 7 αξιωματούχους της FIFA και παρέμεινε στο κρατητήριο όλο το βράδυ.

Μάλιστα, βρέθηκε και στο δικαστήριο όπου του απαγγέλθηκαν 12 κατηγορίες και αφέθηκε ελεύθερος με εγγυήση 2,5 εκατ.δολλαρίων του Τρινιντάντ, ή 256.000 λιρών υπό συγκεκριμένες συνθήκες όπως είναι η παράδοση του διαβατηρίου του και η παρουσία στο Αστυνομικό Τμήμα δυο φορές την εβδομάδα.

Στις 12 Ιουλίου θα βρεθεί ξανά στο δικαστήριο, ωστόσο, η Αστυνομία τονίζει ότι παρατήρησε διάθεση από τον Γουόρνερ να καθυστερήσει όλες τις διαδικασίες προτού αφεθεί ελεύθερος, προφανώς λόγω και της προσπάθειας αποφυγής έκδοσής του στις ΗΠΑ.

Ο πρώην αντιπρόεδρος της FIFA αποτελεί παρελθόν από την Ομοσπονδία από το 2011, όταν και είχε συμπεριληφθεί ξανά το όνομά του σε άλλη υπόθεση δωροδοκιών στο ποδόσφαιρο...

«Έχω πολεμήσει όλες τις μορφές της διαφθοράς με όλες μου τις δυνάμεις και δεν έχω καμία σχέση με αυτά. Είμαι αθώος και έχω αποσυρθεί από τα κοινά του ποδόσφαιρο για να επικεντρωθώ στην προσπάθεια βελτίωσης των συνθηκών διαβίωσης στη χώρα, στην οποία Θεού θέλοντος, θα παραμείνω μέχρι το τέλος...» είπε ο Γουόρνερ σε ένα βίντεο που ανάρτησε στο Facebook, υπερασπιζόμενος τον εαυτό του.

 

Τελευταία Νέα