Νίνης: «Έκλεισα το στόμα μου και κοίταγα μπροστά»

Νίνης: «Έκλεισα το στόμα μου και κοίταγα μπροστά»

Νίνης: «Έκλεισα το στόμα μου και κοίταγα μπροστά»

bet365

Ο Σωτήρης Νίνης μίλησε για τα όσα έζησε στον ΠΑΟΚ και τόνισε πως απλά έκλεισε το στόμα του, δεν είπε τίποτα και κοίταγε μπροστά. Η εμπιστοσύνη που βρήκε στον Παναθηναϊκό, ο στόχος της πρώτης θέσης και της επιστροφής στην Εθνική.

Για όλους και για όλα μίλησε στην κάμερα της Nova ο Σωτήρης Νίνης. Ο 25χρονος επιθετικός μέσος είχε καλή απόδοση στο ματς με τον Ατρόμητο και αναφέρθηκε, εκτός από τον αγώνα, τον... αέρα των τεσσάρων βαθμών από τον ΠΑΟΚ και τον στόχο της πρώτης θέσης, στα όσα έζησε πέρυσι στον «Δικέφαλο» του Βορρά.

Ο άσος του Παναθηναϊκού τόνισε ότι παρά τα όσα έγιναν έκλεισε το στόμα του, δεν είπε τίποτα και κοίταγε μπροστά. Επίσης, επεσήμανε πως ο λόγος που αποφάσισε να γυρίσει στους «πράσινους» ήταν η εμπιστοσύνη που του έδειξαν, ενώ έχει σκοπό να μείνει μέχρι το τέλος του συμβολαίου του και να επιστρέψει στην Εθνική.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για τα πλέι οφ και το παιχνίδι με τον Ατρόμητο: «Σαν Παναθηναϊκός έχουμε μπει στα πλέι οφ και το μόνο αποτέλεσμα που υπάρχει είναι να πάρουμε την πρώτη θέση και να παίξουμε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο σημερινό παιχνίδι ο Ατρόμητος έπαιξε αρκετά αμυντικά, εμείς δεν είχαμε κανένα πρόβλημα στην άμυνα, κυκλοφορούσαμε καλά την μπάλα, αλλά δεν βρίσκαμε τους χώρους. Επειδή είμαστε καλά δουλεμένενη ομάδα και σε φυσική κατάσταση και οργανωτικά, ξέραμε ότι το γκολ θα έρθει αργά ή γρήγορα».

Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός είχε καλή εικόνα: «Είναι πολύ σημαντικό, ειδικά μια τέτοια εποχή που η κούραση είναι μεγάλη, μετά από μία γεμάτη χρονιά με πολλά παιχνίδια. Είμαστε πειθαρχημένοι, έχουμε αυτοσυγκέντρωση, πλάνο και το αποδεικνύουμε αυτό στα τελευταία παιχνίδια παίζοντας και πολύ καλό ποδόσφαιρο».

Για τον... αέρα των 4 βαθμών από τον ΠΑΟΚ: «Έχουμε παίξει δύο παιχνίδια και έχουμε άλλα τέσσερα. Κακά τα ψέματα, είναι όλα πολύ σημαντικά για να πάρουμε την πρώτη θέση. Δεν πρέπει να χαλαρώσουμε μέχρι να την εξασφαλίσουμε και μαθηματικά. Δεν έχει τελειώσει κάτι και θα πάμε στην Τούμπα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Με αυτή την αγωνιστική εικόνα μπορούμε την πρώτη θέση».

Για το αν είναι ο Νίνης που μάθαμε το 2007: «Το πιο σημαντικό είναι ότι όταν έφυγα από τον Παναθηναϊκό ευελπιστούσα να εξελιχτούν διαφορετικά τα πράγματα. Στη ζωή και στο ποδόσφαιρο δεν έρχονται πάντα έτσι όπως τα θέλουμε. Υπήρξαν κάποιες συγκυρίες και δεν εξελίχτηκαν καλά.

Πήγα στον ΠΑΟΚ πέρυσι γιατί ήλπιζα να έχω περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Αλλά για χ, ψ λόγους έμεινα εκτός ομάδας. Εδώ μπορούσα να το βρω αυτό και γι' αυτό αποφάσισα να γυρίσω. Όσο μου δίνεται εμπιστοσύνη μπορώ να αποδείξω ότι πατάω καλά στα πόδια μου και όσα λέγονται δεν ισχύουν. Να συνεχίσω να παίζω χωρίς τραυματισμούς και θα είμαι καλά».

Για το αν το έχασε σε κάποιο σημείο: «Δε νομίζω ότι το έχασα. Όπως είπα και πριν, υπήρξαν κάποιες συγκυρίες. Όταν δεν παίζεις, τα πράγματα δεν πάνε καλά. Μετά ήρθαν και οι τραυματισμοί και αυτοί σε φέρνουν πίσω. Πέρυσι δεν άξιζα αυτό που έγινε, για κάποιο λόγο έμεινα εκτός ομάδας. Δεν κρατάω κακία, αλλά αν υπάρχει εμπιστοσύνη και ένα ιδανικό περιβάλλον, τότε ένας ποδοσφαιριστής μπορεί να ανταπεξέλθει καλύτερα».

Για το αν θα μείνει και τη νέα σεζόν ή αν περιμένει κάποια πρόταση: «Έχω άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο και πλέον δεν κάνω σχέδια. Ό,τι είναι θα έρθει από μόνο του και έχω σταματήσει να κάνω σχέδια».

Για το ότι παραπονιόταν πως δεν ανεχόταν τον πάγκο την περσινή σεζόν: «Αν θυμάστε μέχρι τον Δεκέμβριο εγώ έπαιζα και κατά τη γνώμη μου πήγαινα αρκετά καλά. Μετά από τον Δεκέμβριο έμεινα εκτός ομάδας, δεν ήμουν καν στον πάγκο. Η ομάδα έκανε ροτέισον και δεν μπορούσα να μιλάω και να έχω παράπονο επειδή ήμουν στον πάγκο. Γράφτηκαν και ειπώθηκαν πολλά που δεν ισχύουν.

Εγώ δε μίλησα ποτέ γι' αυτά κι ούτε πρόκειται να μιλήσω. Έκλεισα το στόμα μου και κοίταγα μπροστά. Ήταν πολύ δύσκολα για μένα, το καλοκαίρι έμεινα χωρίς ομάδα. Να εξακριβωθεί πρώτα από μένα και όχι να αιωρούνται πράγματα. Δεν μπορώ να πω τίποτα για κάτι που δε με έχουν ρωτήσει και όλο αυτό ξεκινά από τους δημοσιογράφους».

Για το ενδεχόμενο επιστροφής στην Εθνική: «Αυτός είναι ο στόχος, να παίξω στην ομάδα μου και να ξαναγυρίσω στην Εθνική. Αυτός είναι ο μεγαλύτερος στόχος μου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα