Σοκ με Παπάζογλου!

Σοκ με Παπάζογλου!

bet365

Ο στόπερ της Ξάνθης αποχώρησε από την προπόνηση της Τετάρτης και χάνει τον τελικό με τον Ολυμπιακό το Σάββατο...

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για την Ξάνθη ενόψει τελικού. Η ακριτική ομάδα θ' αναγκαστεί να πάει στην Αθήνα δίχως τον βασικό της κεντρικό αμυντικό, Τάσο Παπάζογλου. Κι αυτό γιατί στην προπόνηση της Τετάρτης ο 25χρονος στόπερ ένιωσε ενοχλήσεις στην μέση κι αποχώρησε!

Αργότερα ο Παπάζογλου έκανε μαγνητική κι αποδείχθηκε ότι έχει υποστεί κάταγμα σ' ένα μικρό κόκκαλο στην σπονδυλική στήλη. Οπερ σημαίνει ότι το πλήγμα για την Ξάνθη είναι μεγάλο μερικές ώρες πριν τον μεγάλο τελικό.

Πλέον ο Λουτσέσκου πρέπει ν' αλλάξει τα πλάνα του και να επιλέξει ανάμεσα στους Καρυπίδη και Λισγάρα για το ποιος θα είναι παρτενέρ του Γούτα. Οπως και να 'χει η ατυχία χτύπησε την Ξάνθη λίγες ώρες πριν τον τελικό μιας και ο Παπάζογλου δεν θα ταξιδέψει με την αποστολή για τον τελικό.

Ενας Παπάζογλου ο οποίος με την άφιξη του τον Γενάρη βοήθησε πολύ την ομάδα της Ξάνθης για την επίτευξη, του μεγάλου της στόχου (η πρόκριση στον τελικό). Τα δύσκολα πλέον περνάνε στον Ρουμάνο τεχνικό ο οποίος στα τελευταία παιχνίδια είχε στηριχθεί πάνω στον Παπάζογλου και είχε δέσει το δίδυμο με τον Γούτα...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα