Ο Γκάλο στην ΑΕΚ!

Ο Γκάλο στην ΑΕΚ!

Ο Γκάλο στην ΑΕΚ!

bet365

H AEK έκανε δικό της τον Βραζιλιάνο δεξιό μπακ (με πέρασμα από τον Παναιτωλικό) που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι...

Το... φλερτ με τον Ροντρίγκο Γκάλο υπήρχε για την ΑΕΚ από το καλοκαίρι του 2014 και φούντωσε όπως είχατε διαβάσει (και) στο gazzetta.gr τον Φεβρουάριο του 2015 όταν και υπήρξαν επαφές με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και την Ένωση.

Η περίπτωσή του προχωρούσε και γενικά δεν σταμάτησε ποτέ να απασχολεί τους Κιτρινόμαυρους που έκαναν σούπερ deal και απέκτησαν τον 28χρονο άσο (συμβόλαιο συνεργασίας για δυο συν ένα χρόνια) για να αποτελέσει με τον Μιχάλη Μπακάκη το δίδυμο για το δεξί άκρο της άμυνας. Ο ίδιος σε δηλώσεις του είχε ξεκαθαρίσει πως επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και την ΑΕΚ και η επιθυμία του έγινε πράξη.

Ο Γκάλο αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην Πάσος Φερέιρα και φέτος είχε 12 συμμετοχές και ένα γκολ.

Μάλιστα το deal είναι εξαιρετικό αν αναλογιστεί κανείς πως ο ποδοσφαιριστής έρχεται ως ελεύθερος από την Μπράγκα αφού το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται τον Ιούνιο.

Φυσικά και όσοι έχουν παρακολουθήσει τον Ροντρίγκο Γκάλο αγωνιζόμενο με την φανέλα του Παναιτωλικού αντιλαμβάνονται πως πρόκειται για μία εξαιρετική αγωνιστική προσθήκη ενόψει της επιστροφής της ΑΕΚ στην Σούπερ Λίγκα και με την απόκτησή του κλειδώνει η θέση του δεξιού μπακ...

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ
Η απόκτηση του Ροντρίγκο Γκάλο επισημοποιήθηκε και από την ΠΑΕ ΑΕΚ, με την ακόλουθη ανακοίνωση.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Ροντρίγκο Γκάλο. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, που εφέτος αγωνιζόταν στην Πάσος Φερέιρα, υπέγραψε για δύο χρόνια.

Ο Ροντρίγκο Γκάλο Μπρίτο γεννήθηκε στις 19 Σεπτεμβρίου 1986 στο Ρίο Μπράνκο της Βραζιλίας. Αγωνίζεται στις θέσεις του δεξιού οπισθοφύλακα και του δεξιού μέσου και έχει αγωνιστεί στη βραζιλιάνικη Αβαϊ και στην Πορτογαλία με τις Ζιλ Βισέντε και Μπράγκα, ενώ φέτος έπαιξε στη Πάσος Φερέιρα. Είναι γνωστός στους Ελληνες φιλάθλους από την περσινή θητεία του στον Παναιτωλικό».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα