Κοιτάει και φαν Βολφσβίνκελ η ΑΕΚ

Κοιτάει και φαν Βολφσβίνκελ η ΑΕΚ

Gazzetta team
Κοιτάει και φαν Βολφσβίνκελ η ΑΕΚ

bet365

Έναν ακόμη Ολλανδό, μετά τον Έρβιν Μούλντερ φέρεται να εξετάζει η ΑΕΚ, που ψάχνει τις πιθανότητες της υπέρβασης με τον Ρίκι φαν Βολφσβίνκελ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Goal, το όνομα του 26χρονου στράικερ υπάρχει στη λίστα της Ένωσης και φαίνεται πως τον τελευταίο καιρό το όνομά του συζητείται ολοένα και περισσότερο. Ο φαν Βολφσβίνκελ αγωνίζεται φέτος στο Championnat με τη φανέλα της Σεντ Ετιέν (5 γκολ σε 27 ματς), τα δικαιώματά του όμως ανήκουν στη Νόριτς.

Στα Καναρίνια μετακόμισε το 2013 (1 γκολ σε 25 ματς), από τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, όπου για μία διετία έκανε εκπληκτικά πράγματα, σημειώνοντας 28 γκολ σε 55 παιχνίδια, φτιάχνοντας ουσιαστικά το όνομά του στην Ευρώπη. Στο παρελθόν αγωνίστηκε στην πατρίδα του με τις φανέλες της Φίτεσε και της Ουτρέχτης, όπου και συστήθηκε στο κοινό κάνοντας πολύ καλές σεζόν.

Φαίνεται πως δύσκολα θα μείνει στη Νόριτς και μετά το καλοκαίρι, αφού η αγγλική ομάδα φαίνεται να επιστρέφει στην Premier League και η ΑΕΚ προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τη συγκυρία για να τον φέρει στην Ελλάδα, αφού το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι του 2017.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα