Μάιντς - Αμβούργο 1-2

Μάιντς - Αμβούργο 1-2

bet365

Το Αμβούργο πέρασε από την έδρα της Μάιντς (1-2) και με δεύτερη σερί νίκη πλησιάζει στην παραμονή στην Bundesliga.

Η ομάδα του Μπρούνο Λαμπαντία είχε νικήσει πολύ δύσκολα την προηγούμενη αγωνιστική την Αουγκσμπουργκ και η δεύτερη σερί πανηγυρίστηκε έξαλλα στο τέλος του ματς. Η ομάδα του λιμανιού με αγώνα περισσότερο πέρασε πάνω από Ανόβερο και την Φράιμπουργκ και βγήκε από τη ζώνη του υποβιβασμού και την επόμενη αγωνιστική περιμένει στην έδρα της την πρώτη για να ολοκληρώσει σε μεγάλο βαθμό την σωτηρία.

Στην πρώτη φάση του ματς, η κεφαλιά του Λασόγκα πέρασε μόλις πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, με τον Αντλερ του Αμβούργου να είναι ο πιο απασχολημένος από τους δύο τερματοφύλακες. Στο 14' χρειάστηκε να επέμβει στο καλό σουτ του Μπάουμγκαρτλινγκερ, ο οποίος έψαξε το πρώτο του γκολ στην Bundesliga. Τελικά το έβαλε, αλλά στην λάθος εστία. Στο 37' ο αμυντικός της Μάιντς προσπάθησε να κόψει τη σέντρα του Βέστερμαν από δεξιά αλλά έκανε ψηλοκρεμαστή κεφαλιά προς τα πίσω για να νικήσει τον Κάριους και να γράψει το 0-1, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάξηψη ο Λασόγκα προσπάθησε να σκοράρει ξανά μετά τα δύο γκολ κόντρα στην Αουγκσμπουργκ, όμως η Μάιντς ήταν καλύτερη, πίεσε το Αμβούργο και στο 76' κατάφερε να ισοφαρίσει. Ο Σαμπέριο κινήθηκε όμορφα στα δεξιά, έκανε το γύρισμα, ο Ντε Μπλάσις -μόλις είχε περάσει στο ματς- άφησε πανέξυπνα τη μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του και ο Μάλι με αριστερό πλασέ (6ο γκολ στη σεζόν) έφερε το ματς στα ίσα (1-1). Οι φιλοξενούμενοι πάντως ήταν αυτοί που γέλασαν καλύτερα, αφού στο 87' ο Γκόικο Κάτσαρ με τεχνικό σουτ εκτός περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Μάιντς (Μάρτιν Σμιντ): Κάριους, Μπένγκσον, Μπούγκερτ, Μπροζίνσκι, Μπελ, Σότο (33' Μάλι), Μπάουμγκαρτλινγκερ (82' Αλαγκί), Κου (71' Ντε Μπλάσις), Γκάις, Σαμπέριο, Οκαζάκι.

Αμβούργο (Μπρούνο Λαμπαντία): Αντλερ, Τζουρού, Βέστερμαν, Ράικοβιτς, Οστρτσολεκ, Φαν Ντερ Φααρτ, Ολίτσεβιτς (77' Στίμπερ), Κάτσαρ, Μίλερ (39' Γιάνσεν), Ολιτς (83' Ρούντνεβς), Λασόγκα.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα