Λουτσέσκου: «Άδικο το αποτέλεσμα»

Gazzetta team
Λουτσέσκου: «Άδικο το αποτέλεσμα»

bet365

Απογοητευμένος ήταν από την ήττα της Ξάνθης από τον Παναθηναϊκό ο Ραζάν Λουτσέσκου, που τόνισε πως ήταν άδικο αποτέλεσμα...

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Πρώτα από όλα είναι άδικο αποτέλεσμα. Στα πρώτα 65' ήμασταν καλύτεροι αλλά όταν έχεις ευκαιρίες σαν αυτές που είχαμε εμείς, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο γήπεδό του και δεν της εκμεταλλευτείς, είναι λογικό να έρθει το αποτέλεσμα.

Αν δεν σκοράρεις και κάνεις λάθη ατομικά, από το οποίο ξεκίνησε το γκολ του Παναθηναϊκού, το πληρώνεις. Από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα πιστέψαμε πως δεν μπορούσαμε να αντιστρέψουμε το αποτέλεσμα. Ο Παναθηναϊκός νίκησε γιατί ήταν έξυπνος καθώς εκμεταλλεύτηκε τα παραμικρά λάθη μας κι έπαιξε έξυπνα. Αντιθέτως εμείς δεν εκμεταλλευτήκαμε τίποτα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα