Σε ροζ σκάνδαλο ο Πουλίδο (vids)

Gazzetta team
Σε ροζ σκάνδαλο ο Πουλίδο (vids)

bet365

Σάλος έχει ξεσπάσει στο Μεξικό, με βίντεο που διέρρευσε και δείχνουν τον Άλαν Πουλίδο να έρχεται σε «τρυφερή» επικοινωνία με τη διάσημη παρουσιάστρια Βίβιαν Σεπέδα.

Η Σεπέδα, γνωστή στο Μεξικό, δεν είναι πρώτη φορά που εμπλέκεται σε ανάλογα «σκάνδαλα», αφού έξι μήνες πριν, ενεπλάκη σε αντίστοιχη βιντεοσκόπηση με τον Λατινοαμερικανό τραγουδιστή Ελισέο Ρόμπλες. Η μεξικανική Milenio, υποστηρίζει ότι έχει τα πλήρη βίντεο στην κατοχή της και θα τα δημοσιεύσει σε διάφορα μέρη κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Τα παρακάτω βίντεο δείχνουν τους δύο πρωταγωνιστές να συνομιλούν μέσω Skype και φέρεται να διέρρευσε από το κινητό που ο ποδοσφαιριστής του Λεβαδειακού έχασε στις διακοπές του στο Ταμπίκο. Eπίσης σε άλλο βίντεο ημίγυμνος ο Μεξικανός επιθετικός χορεύει....

vivian-cepeda1

vivian-cepeda2

vivian-cepeda3

vivian-cepeda4

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα