Κοντονής και Ντέμης μίλησαν για την διαφθορά!

Κοντονής και Ντέμης μίλησαν για την διαφθορά!

Γιώργος Τσακίρης
Κοντονής και Ντέμης μίλησαν για την διαφθορά!

bet365

Περισσότερο από 1,5 ώρα συζήτησαν οι δύο άνδρες για τα θεματα που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Όπως αποκάλυψε το gazzetta.gr κι επιβεβαιωθηκε και από το Υπουργείο, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Σταύρου Κοντονή και Ντέμη Νικολαΐδη έπειτα από επιθυμία-πρωτοβουλία του Υφυπουργού ο οποίος ήθελε να μιλήσει με έναν άνθρωπο που ξέρει καλά οσα αφορούν το ποδόσφαιρο είτε επειδή υπήρξε ποδοσφαιριστής (συμμετείχε σε αυτό) είτε ως διοικητικός παράγοντας (πρόεδρος της ΑΕΚ για τόσα χρόνια).

Εννοείται πως στην ατζέντα της κουβέντας φέρεται να μονοπώλησε το ενδιαφέρον το θέμα της διαφθοράς στο ελληνικό ποδόσφαιρο όπως τουλάχιστον υποστηρίζουν οι κυβερνητικοί κύκλοι, ενώ από την πλευρά του ο Υφυπουργός Αθλητισμού φέρεται να εξηγούσε και να ανέλυε τις σκέψεις του πως θα φτάσει στην κάθαρσή του.

Εκεί περισσότερο επικεντρώθηκε η κουβέντα μια και αυτό είναι το μείζον πρόβλημα σύμφωνα με τα λεγόμενα του Σταύρου Κοντονή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα