Καλογιάννης: «Αν ο κόσμος αγαπάει τις ομάδες, να συμμορφωθεί» (gTV)

Καλογιάννης: «Αν ο κόσμος αγαπάει τις ομάδες, να συμμορφωθεί» (gTV)

bet365

Ο πρόεδρος της Football League Σπύρος Καλογιάννης έριξε το... μπαλάκι στον κόσμο, λέγοντας πως αν αγαπάει τις ομάδες θα πρέπει να συμμορφωθεί.

Ο πρόεδρος της Football League μιλώντας μετά το τέλος της συνάντησης στο γραφείο του Υφυπουργού ανέφερε: «Έγινε μια συνάντηση με τον Υφυπουργό για μέτρα που έπρεπε να έχουν ξεκινήσει από χθες. Το αν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα είναι θέμα του Υπουργού κάτι που θα το ανακοινώσει αύριο το πρωί. Θέλω να δώσω μια συμβουλή στους φιλάθλους τους αν αγαπάνε τις ομάδες τους να συμμορφωθούν αλλιώς δεν θα ξαναδούμε πρωτάθλημα. Τα μέτρα που θα παρθούν και θα ανακοινωθούν αύριο θα είναι αυτά που πρέπει για το άθλημα».

Για το πότε θα συμμορφωθούν οι παράγοντες: «Οι παράγοντες έχουν καταλάβει πως πρέπει να γίνουν πράγματα για το καλό του ποδοσφαίρου και ήδη έχουν αρχίσει να γίνονται κινήσεις. Αν δεν ακολουθήσουν τα μέτρα, θα έχουν πρόβλημα οι ομάδες και θα γίνουν γνωστά αύριο από την ΕΠΟ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα