Κάμπελ: «Ο Μίτσελ με βοήθησε πολύ»

Κώστας Ζάλιαρης
Κάμπελ: «Ο Μίτσελ με βοήθησε πολύ»

bet365

Ευγνώμων προς τον Μίτσελ που τον εμπιστεύθηκε και του έδωσε την ευκαιρία να αισθανθεί άνετος στον Ολυμπιακό και να δείξει όσα μπορεί να κάνει, δήλωσε ο Τζόελ Κάμπελ.

Ο νεαρός επιθετικός που ανήκει στην Άρσεναλ, πέρυσι αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στον Ολυμπιακό, πήγε στο Μουντιάλ με την Κόστα Ρίκα και πλέον αγωνίζεται δανεικός στη Βιγιαρεάλ, μίλησε για τις εμπειρίες που έχει αποκομίσει μέχρι στιγμής.

Φυσικά, στάθηκε στην περσινή του παρουσία στους Πειραιώτες και τις συμμετοχές στο Τσάμπιονς Λιγκ, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του προς τον πρώην κόουτς των «ερυθρολεύκων», Μίτσελ.

«Με τον Ολυμπιακό είχα την ευκαιρία να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Μίτσελ με βοήθησε να αποκτήσω αυτοπεποίθηση και να μπορέσω να παίξω όπως ήθελα. Μου έδινε ελευθερία με τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας και με βοήθησε πάρα πολύ αυτό. Μου επέτρεψε να δείξω όσα μπορώ να κάνω και είχα οφέλη από αυτή την εμπειρία στην Ελλάδα» ήταν τα λόγια του Κοσταρικανού φορ, που όμως, δεν σταματάει να κυνηγάει την εδραίωση στην Άρσεναλ...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα