Η μάχη της παραμονής

Αντώνης Σαούλης
Η μάχη της παραμονής

bet365

Μπορεί η αγωνιστική να μην έχει τελειώσει αλλά η νίκη του Πανιώνιου επί του Πανθρακικού (ξανά) αλλάζει τα δεδομένα στην ουρά. Το gazzetta.gr αναλύει.

Καλή η μάχη για το πρωτάθλημα, έχει ενδιαφέρον με το τι θα γίνει για την πεντάδα αλλά εκεί που γίνεται «αίμα κι άμμος» σχεδόν κάθε χρόνο είναι στην... ουρά. Και ειδικά φέτος θα γινόταν μεγαλύτερος χαμός εάν η Νίκη Βόλου παρέμενε στο πρωτάθλημα και αν ο ΟΦΗ δεν λύγιζε από τα οικονομικά του προβλήματα.

Και μπορεί η αγωνιστική να μην έχει τελειώσει αλλά με τη νίκη του Πανιωνιού επί του Πανθρακικού αλλά και το δεδομένο τρίποντο του Εργοτέλη επί της Νίκης Βόλου παρατηρεί κανείς ότι πέντε ομάδες θα παλέψουν για τις τρεις θέσεις που θα τις διατηρήσει στην Σούπερ Λίγκα.

ΟΚ, απομένουν 13 αγωνιστικές ακόμα αλλά αρχίζει να ξεκαθαρίζει η κατάσταση για το ποιες ομάδες θα δώσουν την μάχη τους, μια και η Καλλονή πήρε ακόμα τρεις βαθμούς κόντρα στην Τρίπολη. Και πολύ μεγάλο ρόλο θα παίξει το εξ αναβολής παιχνίδι ανάμεσα στον Εργοτέλη και στον Πανιώνιο που θα οριστεί για τις 18 Φεβρουαρίου.

Πλατανιάς, Πανθρακικός, Λεβαδειακός, Πανιώνιος και Εργοτέλης έχουν απόσταση τεσσάρων βαθμών. Οι ισορροπίες είναι λεπτές και πλέον κάθε βαθμός μετράει... Και φυσικά δεν αποκλείεται ομάδες που τώρα δείχνουν μακριά από τη ζώνη (βλέπε Κέρκυρα με 25) να βρεθούν κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού.

12. Πλατανιάς 22*
13. Πανθρακικός 21
14. Λεβαδειακός 21*
--------------------------------
15. Πανιώνιος 19**
16. Εργοτέλης 18**
17. ΟΦΗ 10
18. Νίκη Βόλου 7

* Ο Πλατανιάς και ο Λεβαδειακός έχουν να παίξουν την Κυριακή με Παναθηναϊκό (εκτός) και Ξάνθη (εντός) αντίστοιχα.
** Εργοτέλης και Πανιώνιος έχουν το εξ αναβολής παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής το οποίο θα οριστεί για τις 18 Φεβρουαρίου.
***Το ματς Ατρόμητος-ΟΦΗ δεν ορίστηκε και η κρητική ομάδα θα παραμείνει στους 10.
**** Στις ισοβαθμίες τα κριτήρια κατάταξης κατά σειρά είναι τα εξής:
α) Οι βαθμοί στους μεταξύ τους αγώνες
β) Η διαφορά τερμάτων στους μεταξύ τους αγώνες
γ) H καλύτερη επίθεση
Εάν δεν προκύπτει και πάλι κατάταξη θα γίνει αγώνας μπαράζ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα