«Δύσκολο το ματς με Κέρκυρα»!

«Δύσκολο το ματς με Κέρκυρα»!

Γιώργος Τσακίρης
«Δύσκολο το ματς με Κέρκυρα»!

bet365

Ο Τραϊανός Δέλλας μιλώντας στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ αναφέρθηκε στο ματς που πέρασε με τον Παναιγιάλειο και σ' αυτό που έρχεται για το Κύπελλο...

Αναφορά στο ματς με αντίπαλο τον Παναιγιάλειο έκανε ο Τραϊανός Δέλλας μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο παιχνίδι με αντίπαλο την Κέρκυρα για τον θεσμό του Κυπέλλου.

«Νομίζω παρατηρήσατε κι εσείς ότι στο ματς με τον Παναιγιάλειο είχαμε προβλήματα στο ξεκίνημα του αγώνα, δεν προσαρμοστήκαμε στο γήπεδο άμεσα, είχαμε και πρόβλημα συγκέντρωσης και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να απειληθούμε σε δυο περιπτώσεις. Αφού ξεπεράσαμε αυτό το ζήτημα βγάλαμε στο γήπεδο αυτό που πρέπει, είχαμε σωστή ανάπτυξη από τα άκρα και από τον άξονα», τόνισε μεταξύ άλλων στους Κιτρινόμαυρους ο Έλληνας τεχνικός για να συνεχίσει εστιάζοντας στην ρεβάνς Κυπέλλου:

«Όμως αυτό το ματς ανήκει στο παρελθόν, το ξεχνάμε αυτό. Πλέον έχουμε μπροστά μας μόνο το ματς με την Κέρκυρα. Ένα παιχνίδι που δεν θα είναι εύκολο, αντίθετα θα είναι δύσκολο και το θέλουμε για να προκριθούμε. Γι' αυτό να ξεκουραστείτε καλά, δεν υπάρχει χρόνος και έχουμε πολλά συνεχόμενα ματς, γι' αυτό επιμένω να σας λέω ότι όλοι πρέπει να είστε έτοιμοι ανά πάσα ώρα και στιγμή όταν σας ζητηθεί για να βοηθήσετε την ομάδα», κατέληξε ο Δέλλας.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα