Εργοτέλης: Δύο πρόσωπα και αντιθέσεις!

Εργοτέλης: Δύο πρόσωπα και αντιθέσεις!

bet365

Εκπληκτική πορεία, λάθος επιλογές και... καθίζηση. Αυτή είναι η χρονιά που αφήνει πίσω του ο Εγοτέλης.

Από τα ψηλά στα χαμηλά! Πέρσι, ο Εργοτέλης κατάφερε να αποτελέσει μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις και παρά την. κοιλιά που έκανε στα μισά της σεζόν, τερμάτισε τελικά στην 7η θέση, αν και. νεοφώτιστος. Με κορμό Ελλήνων παικτών αλλά και μερικούς εξαιρετικά ταλαντούχους ξένους που τους πλαισίωσαν, κατάφερε να εντυπωσιάσει.

Παρόλα αυτά, το καλοκαίρι φάνηκε να είναι καταστροφικό. Πολύτιμοι παίκτες αποχώρησαν, ενώ το πείραμα με τον άπειρο Φεράντο αποδείχτηκε απόλυτα αποτυχημένο. Οι Κρητικοί παρουσίασαν αποκαρδιωτική εικόνα, με τους ανθρώπους του συλλόγου να τρέχουν τώρα να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα.

Τι κρατάει: Την εξαιρετική πορεία που πραγματοποίησε πέρσι, τις πολύ καλές μεταγραφές, αλλά και την ανάδειξη αρκετών αξιόλογων Ελλήνων παικτών από τα σπλάχνα της.

Τι αφήνει:
Το έγκλημα του άπειρου Φεράντο. Είχε πολλές περγαμηνές, πολλές σπουδές, αλλά δεν ήταν προπονητής. Πολύ καλός στο κομμάτι της ψυχολογίας, αλλά και πάλι, προπονητής δεν ήταν! Η ομάδα δεν χτίστηκε σωστά, αυτό φαίνεται και δυστυχώς, θα κυνηγάει την ομάδα για όλη τη σεζόν.

Καλύτερος παίκτης: Ειδικά στην περσινή σεζόν, πολλοί ξεχώρισαν. Ο Πελέ που πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό, ο Διαμαντάκος που. ανδρώθηκε, ο άτυχος Μπαμ Μπαμ που έδειξε πολλά αλλά έμεινε από νωρίς εκτός, αλλά και ο Μπουχαλάκης. Αυτός που έκλεψε την παράσταση είναι ο Μπαντιμπανγκά που πραγματικά έδειξε στοιχεία μεγάλου παίκτη και βοήθησε τα μέγιστα. Όσο για φέτος, σταθερή αξία ο Χαντί, ενώ ο Γιουσούφ είναι το. νέο λαβράκι, με την ΑΕΚ να εξετάζει την περίπτωσή του.

Καλύτερη στιγμή: Τελευταία αγωνιστική και οι Κρητικοί φιλοξενούν την Καλλονή σε ένα παιχνίδι χωρίς κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον. Ο Εργοτέλης επικρατεί με 3-0 και κλείνει με τον καλύτερο τρόπο μία μαγική σεζόν, όπου επέστρεψε στα μεγάλα σαλόνια, εντυπωσίασε και τερμάτισε στην 7η θέση!

Χειρότερη στιγμή: Οι δέκα σερί αγώνες χωρίς νίκη! Από το «διπλό» στον Βόλο και την τεσσάρα στην Νίκη, οι Κρητικοί μέτρησαν 10 αγώνες χωρίς τρίποντο. Αυτό τερμάτισε στον τελευταίο αγώνα του 2014, κόντρα στον ΠΑΣ, όμως το. πλήγμα που έχει δημιουργήσει είναι μεγάλο και θα βασανίζει τον Εργοτέλη για όλη τη σεζόν.

Δήλωση: «Θέλω να κερδίζουμε και παράλληλα ο κόσμος να απολαμβάνει το ποδόσφαιρο που παίζουμε. Θέλουμε να έρχονται οι φίλαθλοι στο γήπεδο κάθε φορά που παίζουμε και να μένουν ικανοποιημένοι. Θα προσπαθήσουμε να μεγαλώσουμε τον Σύλλογο ακόμα περισσότερο στην Ελλάδα και να γίνει περισσότερο γνωστός και στην Ευρώπη».

Αυτό είπε ο Φεράντο κατά την παρουσίασή του... Τελικά, ούτε νίκες πήρε με τον Εργοτέλη, ούτε κατάφερε να παίξει καλά μπάλα η ομάδα με αυτόν στον πάγκο της και γενικά, μάλλον αποτελεί καταστροφική επιλογή για τους Κρητικούς!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα