Στην Κέρκυρα ο Ντιέγκο Λεόν

Νίκος Μαρούδας
Στην Κέρκυρα ο Ντιέγκο Λεόν

bet365

Σε συμφωνία για να επιστρέψει στην Κέρκυρα έχει έρθει σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο Ντιέγκο Λεόν!

Τα τυπικά φαίνεται πως απομένουν για την ολοκλήρωση και της δεύτερης χειμερινής μεταγραφής στην Κέρκυρα. Όπως σας έχει ενημερώσει από το βράδυ της Κυριακής το Gazzetta, οι «Φαίακες» έχουν συμφωνήσει με τον επιτελικό μέσο ο οποίος προέρχεται από το πρωτάθλημα της Κύπρου, είναι Ισπανός και έχει φορέσει στο παρελθόν ξανά την φανέλα της Κέρκυρας.

Όπως επιβεβαιώνεται λοιπόν τόσο από την Κύπρο, όσο και από το νησί των «Φαιάκων», πρόκειται για τον Ντιέγκο Λεόν που αγωνιζόταν μέχρι πρότεινως στην Νέα Σαλαμίνα. Η συμφωνία ανάμεσα στην Κέρκυρα και τον Ισπανό, επήλθε αργά το βράδυ της Κυριακής με την πλευρά της ομάδας του Ιονίου να κρατά ως επισφράγιστο μυστικό το όνομα του ποδοσφαιριστή. Αυτό γιατί απέμεναν κάποιες λεπτομέρειες με την Κυπριακή ομάδα, ώστε να ολοκληρωθεί το deal.

Μέσα στην ημέρα ο Λεόν αναμένεται στην Κέρκυρα, όπου θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικά και εν συνεχεία θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο...

To who is who

Ο Ντιέγκο Λεόν, προέρχεται από τις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης και έχει περάσει τόσο από την Γερμανία και την Μπίλεφελντ, όσο και από την Αγγλία για λογαριασμό της Μπάρνσλεϊ. Στην πατρίδα του η μόνη ομάδα στην οποία έχει αγωνιστεί είναι η Λας Πάλμας το 2009, στην Σεκούντα Ντιβιζιόν.

Στη συνέχεια ακολούθησε η Βάκες Μπουρκχάουζεν, ομάδα τρίτης Εθνικής της Γερμανίας, πριν πάει για πρώτη φορά στη Νέα Σαλαμίνα. Από εκεί το 2012 θα τον αποκτήσει η Κέρκυρα, όμως λόγω του υποβιβασμού της ομάδας στην Football League αποχώρησε μετά από μία σεζόν με 26 συμμετοχές και 0 γκολ και επέστρεψε στη Νέα Σαλαμίνα.

Στην Κύπρο, σε δύο χρόνια παρουσίας έκανε συνολικά 43 συμμετοχές και πέτυχε 11 γκολ, πριν την επιστροφή του στην Ελλάδα και το νησί των Φαιάκων, όπου στα 30 του πλέον, καλείται να δείξει πως μπορεί να βοηθήσει την Κέρκυρα να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα