Ορομπίτζ: «Με ρώτησε ο Ολυμπιακός για Τέγιο» (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ορομπίτζ: «Με ρώτησε ο Ολυμπιακός για Τέγιο» (vids)

bet365

O εκπρόσωπος του Κριστιάν Τέγιο, παίκτη που έχει συνδεθεί και παλαιότερα με τον Ολυμπιακό, αποκάλυψε πως ρωτήθηκε από τους ερυθρόλευκους για τον παίκτη του.

Ο Χοσέπ Μαρία Ορομπίτζ μίλησε στα πορτογαλικά media για τον 23χρονο Ισπανό εξτρέμ που είναι δανεικός στην Πόρτο από την Μπαρτσελόνα, καθώς ακούγονται πολλά για το μέλλον του ακόμα και για τον Γενάρη. «Η Βαλένθια εδώ και τρία χρόνια προσπαθεί διαρκώς να έρθει σε συμφωνία για τον Κριστιάν. Δεν τα έχει καταφέρει. Τον περασμένο Μαϊο η Ατλέτικο επιχείρησε να τον υπογράψει. Επίσης ο Ολυμπιακός με ρώτησε για τον Τέγιο. Ακόμα το έκανε η Μαρσέιγ, ομάδες από την Ρωσία αλλά και ο ίδιος ο Ζοσέ Μουρίνιο. Για να γίνει το παραμικρό όμως θα πρέπει να υπάρχει η σχετική έγκριση από τις Μπαρτσελόνα και Πόρτο». Το όνομα του Κριστιάν Τέγιο, που παίζει δεξί και αριστερό εξτρέμ έχει γραφτεί ξανά στο παρελθόν για τον Ολυμπιακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα