Ρισβάνης για Πανιώνιο!

Μιχάλης Τσόχος
Ρισβάνης για Πανιώνιο!

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο Πανιώνιος θέλει δανεικό τον Σπύρο Ρισβάνη από τον Παναθηναϊκό, στον οποίο έχει κάνει κρούση.

Οι «κυανέρυθροι» ψάχνουν για ενίσχυση στο κέντρο της αμυντικής τους γραμμής και ο παίκτης που έχουν ξεχωρίσει είναι ο Σπύρος Ρισβάνης. Ο νεαρός αμυντικός του Παναθηναϊκού πέρυσι έδειξε καλά στοιχεία, ωστόσο φέτος δεν έχει συχνή παρουσία στην 11άδα των «πρασίνων».

Ο Πανιώνιος θέλει να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι δεν είναι στις πρώτες επιλογές του Γιάννη Αναστασίου και να τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού για το υπόλοιπο της σεζόν, δίνοντάς του την ευκαιρία να πάρει παιχνίδια. Για να προχωρήσει ωστόσο η μετακίνησή του, θα πρέπει να ανάψει το «πράσινο φως» και τεχνικός του «τριφυλλιού».

Από την πλευρά του, ο ποδοσφαιριστής δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο δανεισμού, παρότι επίσημα δεν του έχει γίνει ακόμα καμία προσέγγιση, ενώ ούτε για το ενδιαφέρον του Πανιωνίου γνωρίζει προς το παρόν κάτι. Οι «κυανέρυθροι» πάντως έχουν έρθει σε επαφή με τον Παναθηναϊκό και αισιοδοξούν, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως είχαν κρούση και το καλοκαίρι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα