«Τέρεκ Γκρόζνι για Μπεργκ» και... διάψευση!

Gazzetta team
«Τέρεκ Γκρόζνι για Μπεργκ» και... διάψευση!

bet365

Οι Ρώσοι στέλνουν τον Μάρκους Μπεργκ στην Τέρεκ Γκρόζνι, η οποία φέρεται να είναι κοντά στην απόκτησή του. Διαψεύδει ο Παναθηναϊκός.

Σύμφωνα με την sport-express, που επικαλείται αποκλειστικές πληροφορίες, η Τέρεκ Γκρόζνι βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Μάρκους Μπεργκ από τον Παναθηναϊκό.

«Οι πιθανότητες να υπογράψει ο Μπεργκ σύντομα στην Τέρεκ είναι πολύ υψηλές» αναφέρεται στο δημοσίευμα, χωρίς να γίνουν γνωστές οι οικονομικές λεπτομέρειες. Οι Τσετσένοι βρίσκονται στην 9η θέση μετά από 17 αγωνιστικές και στο -5 από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη, ενώ είναι από τις ομάδες που ξοδεύουν στην Ρωσία.

«Καμία πρόταση»
Από τον Παναθηναϊκό, πάντως, δηλώνουν άγνοια για το δημοσίυεμα, ενώ ξεκαθαρίζουν ότι στα γραφεία της ΠΑΕ δεν έχει φτάσει καμία πρόταση για τον Σουηδό επιθετικό. «Ούτε υπάρχει καμία πρόταση, ούτε και πωλείται ο Μπεργκ ακόμη κι αν υπήρχε. Ο Μάρκους έχει συμφωνήσει σε όλα και στις αρχές του νέου έτους θα υπογράψουμε την επέκταση του συμβολαίου που ήδη έχει με την ομάδα μας», έλεγαν χαρακτηριστικά από το «τριφύλλι».

 

PREMIER LEAGUE ΡΩΣΙΑΣ Τελευταία Νέα