Σενάριο για Τετέ και ΠΑΟΚ!

Gazzetta team
Σενάριο για Τετέ και ΠΑΟΚ!

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε επαφές με τον Πλατανιά για την απόκτηση του Αμπντούλ Αζίζ Τετέ!

Ο Ζήσης Βρύζας, στις δηλώσεις του προς τους εκπροσώπους του Τύπου έκανε λόγο για 2-3 μεταγραφές και τόνισε ότι στόχος είναι ο ένας από αυτούς να αποτελεί παίκτη του ΠΑΟΚ μέχρι το Σάββατο. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής δεν αποκλείεται να είναι ο Αμπντούλ Αζίζ Τετέ, για τον οποίο ο ΠΑΟΚ φέρεται να είναι σε επαφές με τον Πλατανιά!

Ο 24χρονος Γκανέζος διεθνής μέσος γνωρίζει καλά το ελληνικό πρωτάθλημα και μπορεί να δώσει στοιχεία που λείπουν από τον «δικέφαλο». Η ρήτρα του βρίσκεται περίπου στις 650.000, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε επαφές με τους Χανιώτες για να τον πάρει με τα μισά περίπου χρήματα.

Οι πληροφορίες θέλουν και τον ίδιο τον Τετέ να είναι απόλυτα θετικός στην προοπτική του ΠΑΟΚ, θεωρώντας ότι η πιθανή μετακίνηση θα αποτελέσει ένα πολύ σημαντικό βήμα για την καριέρα του. Τη δεδομένη στιγμή πάντως, ούτε ο Πλατανιάς, ούτε ο ΠΑΟΚ επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα