Τζαναβάρας στο προσκήνιο για Εργοτέλη

Δημήτρης Τομαράς
Τζαναβάρας στο προσκήνιο για Εργοτέλη

bet365

O Εργοτέλης είναι σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr σε ανοιχτή γραμμή και με τον Παναγιώτη Τζαναβάρα για το τιμόνι της ομάδας Παραμένουν στην λίστα οι Νίκος Αναστόπουλος και Άκης Μάντζιος. Πολύ δύσκολα για Σάκη Τσιώλη.

Ο Τζαναβάρας είναι ένας ακόμα τεχνικός που μπήκε στο... κόλπο για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Εργοτέλη. Οι δύο πλευρές είναι πια σε ανοιχτή γραμμή και ίσως επέλθουν εξελίξεις έως την Παρασκευή. Οι Κρητικοί έχουν προσεγγίσει και τον Νίκο Αναστόπουλο -που όμως δείχνει αρκετά διστακτικός- ενώ στην λίστα τους είχαν και τους Άκη Μάντζιο και Σάκη Τσιώλης. Ο Τσιώλης πάντως είναι μία εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση. Πολύ δύσκολα θα δεχόταν να κλείσει στον ηρακλειώτικο σύλλογο. Από την άλλη ο Τζαναβάρας δείχνει να έχει μπει δυναμικά στο προσκήνιο για τον πάγκο των Ηρακλειωτών. Δεν είναι μία περίπτωση που προτάθηκε αλλά ένας τεχνικός για τον οποίο ψάχτηκαν οι Ηρακλειώτες και ενώ απασχολεί και την ΑΕΛ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα