Ρόκα: «Η Κομοτηνή πρέπει να είναι περήφανη»

Gazzetta team
Ρόκα: «Η Κομοτηνή πρέπει να είναι περήφανη»

bet365

Την ικανοποίησή του από το αποτέλεσμα και την εμφάνιση των παικτών του δήλωσε ο Μάνουελ Ρόκα μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα. Για «μάχη» μέχρι τέλους έκανε λόγο ο Παπαγεωργίου.

«Ήταν ένα παιχνίδι με τεράστια προσπάθεια από τους παίκτες. Είμαι ικανοποιημένος από όσα έδειξαν και θεωρώ πως τα αποτελέσματα θα έρθουν αν συνεχίσουμε έτσι. Δεν πρέπει να χαθεί η πίστη για τις δυνατότητες της ομάδας και η πόλη πρέπει να είναι περήφανη για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών της» ήταν τα λόγια του τεχνικού του Πανθρακικού.

Από την πλευρά του, ο Θανάσης Παπαγεωργίου δήλωσε: «Θα μπορούσαμε στο τέλος να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Τους θέλαμε πολύ. Ο ένας βαθμός δεν ήταν ό,τι καλύτερο, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε. Έχουμε μεγάλη μάχη μπροστά μας και θα παλέψουμε για τη σωτηρία μας μέχρι τέλους. Νομίζω πως κάναμε μια πολύ καλή προσπάθεια σε έναν άσχημο αγωνιστικό χώρο, απέναντι σε μια πολύ οργανωμένη ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα