Αιχμές ΠΑΟΚ για Καλογερόπουλο

Αιχμές ΠΑΟΚ για Καλογερόπουλο

Gazzetta team
Αιχμές ΠΑΟΚ για Καλογερόπουλο

bet365

Τον ορισμό του Χαράλαμπου Καλογερόπουλου για το προσεχές ματς πρωταθλήματος απέναντι στην Ξάνθη σχολίασε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αφήνοντας τις αιχμές της για τον προσφάτως διεθνή ρέφερι.

Ο 32χρονος διαιτητής (γεν. 10/3/1983) ορίστηκε από την ΚΕΔ για το ματς του «δικεφάλου του βορρά» και θα έχει για βοηθούς του τον Εμμανουήλ Βλάσση (Λασιθίου) και Στυλιανό Τσολάκη (Αθηνών), 4ος θα είναι ο Αναστάσιος Παπαπέτρου (Αθηνών) και παρατηρητής διαιτησίας οΧαράλαμπος Καρατζάς (Εύβοιας).

Στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τονίζεται πως η Επιτροπή Διαιτησίας «έκανε αυτό που δεν φρόντισε να κάνει στο προηγούμενο ματς», ενώ γίνεται ξεχωριστή αναφορά στην παρουσία του στον ημιτελικό του Κυπέλλου, πέρυσι, όταν η ομάδα της Θεσσαλονίκης, έχοντας φοβερά παράπονα, ηττήθηκε 2-1 από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα