Καλλονή - Πλατανιάς 0-0 (vid)

Καλλονή - Πλατανιάς 0-0 (vid)

bet365

Η Καλλονή δεν κατάφερε να κερδίσει σε ένα πολύ καλό παιχνίδι στην Μυτιλήνη τον Πλατανιά (0-0), αλλά για 6ο φετινό ματς στην έδρα της δεν έχει δεχτεί γκολ!

Πως ξεκίνησαν

Κάτω από τα δοκάρια για την Καλλονή ήταν και πάλι ο Χογκ, με τους Αναστασιάδη, Βαλλιό μπροστά του και τους Αντέγιο, Πιπίνη στα άκρα της άμυνας.

Στον άξονα βρέθηκε ο Καλτσάς με τον Κεϊτά, ενώ πίσω από τον Χουάνμα κινήθηκαν οι Λεοζίνιο, Μανούσος και Ναβάρο.

Στην αντίπερα όχθη, ο Πλατανιάς είχε στην εστία του τον Ολιμπά, με τους Μπανανά και Ιτούα να είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, ενώ στα άκρα ήταν οι Κουλιμπαλί, Δημήτρης.

Στον άξονα αγωνίστηκε ο Αγκιλέρα με τον Τέτε, ενώ πίσω από τον Τόρες κινήθηκαν οι Τσουράκης, Μπεριάν και Ζιλβάν.

Η Καλλονή μπήκε πιο... κεφάτη στον αγωνιστικό χώρο, καθώς ήταν αυτή που πήρε τον έλεγχο του κέντρου στα πρώτα λεπτά, με διάθεση να κάνει το δικό της παιχνίδι και να πιέσει τον Πλατανιά. Από την άλλη μεριά, οι Κρητικοί προτίμησαν να περιμένουν και να μην αφήσει κενούς χώρους στους γηπεδούχους.

Σταδιακά, όμως, οι παίκτες του Χριστόπουλου πήραν μέτρα στο γήπεδο, αφού είδαν πως η Καλλονή δεν μπορεί να τους απειλήσει ιδιαίτερα. Από το 10' και μετά, λοιπόν, οι φιλοξενούμενοι απέκτησαν αυτοπεποίθηση και έψαξαν διαδρόμους στην αντίπαλη άμυνα, εξισορροπώντας παράλληλα το παιχνίδι.

Τεράστια ευκαιρία από τον Μπανανά

Οι φάσεις στο παιχνίδι ήταν με το... σταγονόμετρο, με τους τερματοφύλακες των δύο ομάδων να περνούν ένα πολύ ήσυχο απόγευμα. Οι περισσότερες προσπάθειες ανήκαν στους γηπεδούχους, οι οποίοι, όμως ήταν υπερβολικά άστοχοι.

Στην αντίπερα όχθη, ο Πλατανιάς δημιούργησε μόνο μία αξιοσημείωτη στιγμή, αλλά ήταν και η κορυφαία του πρώτου μέρους, με τον Μπανανά να χάνει το... άχαστο! Ήταν το 29ο λεπτό, όταν ο αμυντικός των Κρητικών βρέθηκε μόνος του σε απόσταση «αναπνοής» από την αντίπαλη εστία, αλλά κατάφερε να αστοχήσει και με κεφαλιά να στείλει την μπάλα άουτ.

Μία από ίδια στην επανάληψη!

Στο ίδιο... μοτίβο ξεκίνησε και το δεύτερο μέρος της αναμέτρησης, με την Καλλονή να έχει και πάλι τον έλεγχο και να πιέζει. Οι γηπεδούχοι έβαζαν πολύ περισσότερη ενέργεια και έψαχναν το γκολ, σε αντίθεση με τον Πλατανιά που ήταν πιο παθητικός.

Ειδικά μετά την αναγκαστική αλλαγή του Χουάνμα, που παραχώρησε την θέση του στον Καμαρά στο 51', οι γηπεδούχοι αποσυντόνισαν τον Πλατανιά και πίεσαν αρκετά. Μάλιστα, λίγο έλειψε να βρει δίχτυα 5 λεπτά αργότερα, όταν μετά από κόντρα η μπάλα έφτασε σε αυτόν, αλλά αιφνιδιάστηκε και δεν τελείωσε καλά την φάση.

Οπισθοχώρηση για Πλατανιά

Όσο περνούσε η ώρα, ο Πλατανιάς έδειξε να... μένει από δυναμείς και να φοβάται το παιχνίδι. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να γυρίσει πίσω και να δώσει χώρο στους γηπεδούχους, κλείνοντας όμως τους διαδρόμους στα μετόπισθεν.

Η Καλλονή είχε την κατοχή, πίεζε, αλλά δε μπορούσε να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα των Κρητικών, που έστω και δύσκολα, κατάφεραν να κρατήσουν το μηδέν και να αποσπάσουν την τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία. Από την άλλη, η ομάδα από την Μυτιλήνη δεν πήρε το τρίποντο, όμως έδωσε συνέχεια στο εκπληκτικό ρεκόρ που τρέχει, αφού ούτε τώρα δεν δέχτηκε γκολ στην έδρα της, για 6ο σερί αγώνα.

MVP. Σε ένα παιχνίδι χωρίς κάποιον πραγματικό πρωταγωνιστή, αυτός που ξεχώρισε ήταν ο Ολιμπά, που ναι μεν δε χρειάστηκε να κάνει πολλές αποκρούσεις και δεν δέχτηκε πίεση, όμως καθάρισε πολλές φάσεις, πριν αφήσει να γίνουν επικίνδυνες.

Στο ύψος του: Καμαρά. Πολύ κινητικός, από την ώρα που πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ο Καμαρά έδωσε... πνοή στην επίθεση της Καλλονής.

Αδύναμος κρίκος. Μανούσος. Βρέθηκε σε κακή μέρα και δεν μπορούσε να βοηθήσει την ομάδα του, η οποία περιμένει πολύ περισσότερα από αυτόν. Οι περισσότερες προσπάθειές του ήταν πολύ άστοχες, μέτρια εμφάνιση για την ποιότητά του.

Η γκάφα. Ανήκει στον Μπανανά, ο οποίος έχασε μία ευκαιρία που... δεν χάνεται. Ο αμυντικός του Πλατανιά βρέθηκε μόνος μπροστά στην αντίπαλη εστία, είχε χρόνο να... εκτελέσει, αλλά κατάφερε να στείλει την μπάλα άουτ.

Το στραγάλι: Καλή η διαιτησία του Δελφάκη, αλλά και των βοηθών του, δεν αντιμετώπισαν δύσκολες φάσεις και κατάφεραν να περάσουν απαρατήρητοι.

Το ταμείο του gazzetta: Καλό παιχνίδι, αφού παρά το 0-0 υπήρχε ρυθμός. Η Καλλονή ήταν καλύτερη, όμως δεν κατάφερε να βρει δίχτυα. Από την άλλη, ο Πλατανιάς βολεύτηκε στο «Χ», δεν κατάφερε να απειλήσει το εκπληκτικό ρεκόρ του συλλόγου από την Μυτιλήνη, με τις δύο ομάδες να μένουν εν μέρη ικανοποιημένες από το αποτέλεσμα.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα