Τότεναμ – Παρτιζάν 1-0

Γιώργος Καραμάνος
Τότεναμ – Παρτιζάν 1-0

bet365

Τα Σπιρούνια νίκησαν 1-0 την Παρτιζάν και βρέθηκαν στην κορυφή και στο +2 από την Μπεσίκτας, με την οποία θα παίξει την 1η θέση στην Πόλη.

Εχοντας ως προτεραιότητα την επικείμενη αναμέτρηση με την Εβερτον, ο Μαουρίτσο Ποκετίνο προτίμησε να ξεκουράσει τους βασικούς του στο ματς με την Παρτιζάν. Κατά συνέπεια το σκορ δεν πήρε διαστάσεις κόντρα στην ουραγό του 3ου ομίλου. Μόνο 1-0 ήρθε, με τον Μπενζαμέν Σταμπουλί (49') να σκοράρει για πρώτη φορά με τους Λονδρέζους και αυτό αφού ο Σολδάδο είχε σημαδέψει το δεξί δοκάρι (σ.σ.: έφτασε τα 532 λεπτά χωρίς να έχει βρει δίχτυα). Με αυτή τη νίκη τα Σπιρούνια (σκόραραν για 15ο σερί ευρωπαϊκό παιχνίδι) ανέβηκαν μόνα στην κορυφή, καθώς εκμεταλλεύτηκαν το ότι ο Αστέρας ισοφάρισε τη Μπεσίκτας. Ετσι στην Τουρκία θα παιχτεί το ποιος θα πάρει το πρώτο εισιτήριο.

Τότεναμ (Μαουρίτσο Ποκετίνο): Γιορίς, Κίρικες, Βερτόνγκεν, Νόουτον, Ντέιβις, Σταμπουλί, Ντεμπελέ (56' Μπενταλέμπ), Λένον, Παουλίνιο (87' Γουίνκς), Λαμέλα, Σολδάδο (66' Κέιν)

Παρτιζάν (Μάρκο Νίκολιτς): Λούκατς, Τσίρκοβιτς, Στανκοβιτς, Βολκόβ, Γκρμπιτς, Ιλιτς (74' Μαρίνκοβιτς), Μάρκοβιτς, Νίνκοβιτς (62' Ζίβκοβιτς), Λάζοβιτς, Σκούλετιτς (78' Κόγιτς).

Βαθμολογία (3ου ομίλου)
1. Τότεναμ 11 (9-3)
2. Μπεσίκτας 9 (10-5)
3. Αστέρας Τρίπολης 5 (7-10)
4. Παρτιζάν 1 (1-9)

Τελευταία αγωνιστική (11 Δεκεμβρίου)
Παρτιζάν – Αστέρας Τρίπολης
Μπεσίκτας - Τότεναμ

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα