ΠΑΟΚ: Παρών με Ντιναμό ο Τζιόλης

ΠΑΟΚ: Παρών με Ντιναμό ο Τζιόλης

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Παρών με Ντιναμό ο Τζιόλης

bet365

Έτοιμος για την αναμέτρηση με τη Ντιναμό στο Μινσκ είναι ο Αλέξανδρος Τζιόλης που πήρε κανονικά μέρος στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, πριν την αναχώρηση για Λευκορωσία.

Ο Έλληνας μέσος συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα χωρίς την παραμικρή ενόχληση και φυσικά τέθηκε στη διάθεση του Άγγελου Αναστασιάδη για το παιχνίδι της Πέμπτης.

Η προπόνηση ήταν αφιερωμένη στην τακτική με τουρνουά τριών ομάδων σε μικρό χώρο και στη φυσική κατάσταση με τρέξιμο και σπριντ. Ειδικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι τραυματίες Χέντβιγκες Μαντούρο, Ρόμπερτ Μακ, Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, Στέλιος Πόζογλου, Στέλιος Ποζατζίδης, οι οποίοι θα παραμείνουν στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να συνεχίσουν την αποκατάστασή τους. Οι υπόλοιποι 22 ποδοσφαιριστές θα επιβιβαστούν στο τσάρτερ που στις 15:00 αναχωρεί με προορισμό τη Λευκορωσία.

Δείτε το επίσημο βίντεο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τη σημερινή προπόνηση:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα