Φιλικό: ΠΑΣ Γιάννινα - Λάρισα 0-0

Gazzetta team
Φιλικό: ΠΑΣ Γιάννινα - Λάρισα 0-0

bet365

Στο 0-0 έμειναν ΠΑΣ Γιάννινα και Λάρισα σε φιλικό που έγινε στα Ιωάννινα την Κυριακή το απόγευμα... Έχασαν πέναλτι οι γηπεδούχοι.

Την ευκαιρία να δουν την κατάσταση των ποδοσφαιριστών τους είχαν τόσο ο τεχνικός του ΠΑΣ όσο και της Λάρισας, στο φιλικό που έγινε στους Ζωσιμάδες. Η Λάρισα κατάφερε να είναι απειλητική και έφτασε κοντά στο γκολ στο 32' με τον Ντερνίς να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Στην επαναφορά ο Σουάνης πήρε το ριμπάουντ, αλλά έστειλε και αυτός την μπάλα στο δοκάρι της εστίας του Σωτηρίου.

Από πλευράς γηπεδούχων, στο 68' ο Λίλα ανατράπηκε από τον Τσεμπερίδη με τον Ίλιτς που ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι να αστοχεί... Έτσι το 0-0 έμεινε, παρά και την μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις για την Λάρισα, όταν ο Μπλέντι βρέθηκε τετ α τετ αλλά ο Βελλίδης έσωσε την εστία του.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Σωτηρίου, Στρούνα, Μπέριος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Λίλα, Τσουκαλάς, Ηλιάδης, Ακόστα, Μανιάς, Ίλιτς.

Έπαιξαν και οι: Βελλίδης, Χαρίσης, Γιάκος, Σαπαλίδης.

Λάρισα (Θωμάς Γράφας): Αποστολίδης, Μουλόπουλος, Κουρτεσιώτης, Δεληζήσης, Σαρακατσάνος, Τζούνιορ, Πινδώνης, Πέρικο, Σουάνης, Μπίλα, Στεφανίδης.

Έπαιξαν και οι: Ντερνίς, Αθανασόπουλος, Μελλισάς, Νεμπεγλέρας, Τσιλιγκίρης, Αναστασάκος, Μπλέντι, Κοντοδήμος, Καρανίκας, Τσεμπερίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα