Τα δεδομένα για Αβραάμ και Ολυμπιακό

Τα δεδομένα για Αβραάμ και Ολυμπιακό

Gazzetta team
Τα δεδομένα για Αβραάμ και Ολυμπιακό

bet365

Η κουβέντα με τον Μαρινάκη, η ανταλλαγή δηλώσεων με το Μίτσελ, το συμβόλαιο με την Τραμπζονσπόρ και ο Χαλίλχοντζιτς, όλα παράγοντες με τη δική τους βαρύτητα για την πιθανότητα επιστροφής του Αβραάμ στον Πειραιά.

Ένα τετ-α-τετ του διεθνή σέντερ μπακ με τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού, αρκούσε για να ανάψει την σπίθα των σεναρίων που θέλουν τον παίκτη να γυρίζει στον Πειραιά. Ωστόσο, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η «Live Sport», τα πράγματα στην υπόθεση του Αβραάμ Παπαδόπουλου μόνο απλά δεν είναι. Όση καλή θέληση και να υπάρχει και από τις δύο πλευρές, θα πρέπει κατ' αρχάς να λυθεί το θέμα του παίκτη και του Μίτσελ. Ο Ισπανός είναι βέβαια ανοιχτό μυαλό σε τέτοιες περιπτώσεις και θα λειτουργήσει έξυπνα αν θέλει πίσω τον παίκτη ωστόσο δεν φτάνει μόνο αυτό.

Κι αυτό γιατί ο Παπαδόπουλος δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Τραμπζονσπόρ, το οποίο μάλιστα υπέγραψε μόλις μερικούς μήνες πριν. Ο Ολυμπιακός δεν πήρε ούτε ευρώ για να ικανοποιήσει την επιθυμία του παίκτη να αλλάξει περιβάλλον, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι η στάση της τουρκικής ομάδας θα έχει αντίστοιχα χαρακτήρα... fair play. Ένας παράγοντας που μπορεί ωστόσο να αποδειχθεί καταλυτικός είναι το γεγονός ότι ο Βαχίντ Χαλίλχοντζιτς που εμπιστευόταν τον Παπαδόπουλο, αποχώρησε πριν από λίγες ημέρες και οι αλλαγές προπονητών μπορούν εύκολα να αλλάξουν τα δεδομένα.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE NEWS FEED